Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
jares píše:Trochu odbočím, je normální, že u křižovatky K2 jsou vnitřní koleje zkratované? To to trvalo, než jsem na to přišel. Musí se koleje odizolovat, přemýšlel jsem o tom, že dám bistabilní relátko a budu to té izolované části pouštět příslušný pól podle toho, z jakého směru budou postavené výhybky.
olihope píše:túto tému som tzy "prefrčal"
Ale celkový záver - nekupovať stavebnice ani EW1 ale EW2, a problém by mal byť zažehnaný ?
resp. sú problémy aj pri iných ako EW1 výhybkách ?
ďakujem z info
jares píše:Mám problém s krátkými lokomotivami a dvounápravovými motoráky, že na výhybkách zastavuji, nezkoušel někdo třeba natírat plastové části vodivým lakem, aby se minimalizovala část koleje bez přívodu proudu? Nebo jak vylepšit výhybky, aby tento problém nenastával?
Lubomír píše: z prutů snížených na 1,5 mm.
Lubomír píše:PS: srovnejte jejich DKS (dvojitou kolejovou spojku) a TILLIGem.A pak jak modelovat třeba Moravské Bránice, kde je DKS tvořena dvěma jednoduchými a dvěma křižovatkovými výhybkami, vše pro rychlost 40. Když si představím tuto nádhernou konstrukci u obou modelářských firem, tak je myslím jasné (zejména pro lidi znalé železničního svršku), kde je zakopaný pes. Myslel jsem si až do dneška, že ty Moravské Bránice z kupovaného kolejiva nejdou postavit.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník