Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Budou ted vsechny verze najednou. Veskere vydane terminy neplati a vse je najednou a ted na prelomu mesice.
A2C píše:Čmeliak tam je to fakt otázne. Zaujímalo by ma ale prečo by Roco chcelo na ruský trh privádzať ČeskoSlovenskú mašinu, trocha nelogické ale v dnešnej dobe kľudne možné.
Naviac nič sa o tom nešuškalo, pri okuliarnikoch aspoň Roco chcelo podklady no teraz je ticho.
George V. píše:... Ale jelikož se jedna předpověď tamtamů splnila, tak si myslím, že ani ostaní věci nebudou daleko od pravdy. .....
Michal Šuhajda píše:Na čmeláka se těším od doby co jsem zaslechl, že by měl být (a kvůliu tomu jsem se nepustil do leptaného)
ROCO přiveze na ruský trh lokomotivu z ČKD třeba proto, že jich tam bylo víc než 5000 vyvezeno![]()
A ruský modelářský trh je hodně podceňovaný. Spíš by mě zajímalo jestli budou mít ruské (sovětské) lokomotivy široký rozchod![]()
Doufám, že se dočkám Čmeláka i v české verzi.
George V. píše:...přemýšlel jsem, jestli to sem napsat. Ale jelikož se jedna předpověď tamtamů splnila, tak si myslím, že ani ostaní věci nebudou daleko od pravdy. Můj osobní názor - ty ypsilonky vypadají velmi pravděpodobně, ale termín záleží na tom, až vyjedou s DR. A tady je zatím ticho po pěšině... A myslím, že velmi pravděpodobná bude i bardota (vždyť pojezd už existuje). U Čmeláka trochu pochybuju, neboť Roco nemá v portfoliu žádný vhodný pojezd, na kterém by se dalo stavět (pro Brejlovce byly atlasky). A brejlovec v TT????
P.S. Tak je to tady, pánové. Všechny brejlovci v zeleném, včetně slovenské Renátky. To bude na rozvod...
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků