TTmili píše:Výborně už je to tady, z jeho nových vlaků se stávají pouze již používaná minimálně 5 let stará desira a místo slavných Flirtů od Stadlera nakoupil 163 (mimochodem jsem zvědav jakou dálkovou trasu zvolí když kromě polska a slovenska jsme obklíčeni jinými soustavami ne 3000V ss). Taky by mě zajímalo jaký nakoupí vozy, no, stává se z něj naprosto průměrný dopravce, a to díky tomu že u ČD taky jezdí peršingy a 854 jsou taky "5 let" starý.
Přesvědčil mě o tom že ze začátku kdy jen sliboval o tom nic nevěděl a nyní zjištuje že to taková sranda není a tak se snaží proklikatit těma různejma cestičkama okolo, ostatně jako jakýkoli jiný osobní dopravce na železnici který neprovozuje náklady. Třešnička na dortu bude žlutej peršing s červeným nápisem (fuj).
Jasne, meli bychom ho spis zavrit nebo na nej alespon poslat kontrolu z financniho uradu, nejak moc si vyskakuje hosanek....
Promin TTmili, ale netvrdil jsi par stranek zpet, ze nevyjede vubec, ze nema s cim, nevi jak atd? Co proti nemu mas? Nuti Te nekdo cestovat se Student agency? Proc se na celou vec nedivas trochu pozitivne? Jde snad o Tvoje penize? Neber to osobne, ale moc nemam rad takovy ten pristup "ne, nejde to, radsi klid, vsichni stejne, ten to urcite nekde ukradl" apod. Opravdu nic proti Tobe, ale zkus radsi ocenit jeho aktivitu a snahu (krom vlastniho zisku samozrejme) prinest cestujicim neco noveho a lepsiho. A kdyz mu to nevyjde, tak z Tebe krev nepotece...