1. Ten terén za zdí (kopeček) by měl být o trochu vyšší než zeď resp. zeď by měla být o něco menší. Vždycky je levnější bagrovat než stavět zdi a ve chvíli, kdy terén za zdí pokračuje rovně se opravdu nabízí spíš odtěžení.
2. Zeď máš zbytečně daleko od osy koleje. Až za příkopem. Opět jde o peníze. Proč odtěžit o metr terénu víc. Stěna by měla začínat už u dna příkopu, většinou se vyzdí (vybetonuje) i svah příkopu směrem ke koleji. Takže příkop se výrazně zúží. Někdy bývá příkop překryt ŽB deskami, takže vlastně ani není vidět. Na desky pak napadá štěrk, prach, uchytí se rostlinky a mezi zdí a kolejí vlastně příkop ani není. Tedy až do nejbližší pořádné údržby, beěhem které by se měly desky odklopit, příkop vyčistit a čísté desky dát zpět. Nicméně jak je to s podobnou údržbou zasvěcení vědí a nezasvěcení tuší...
Vzorový výkres je třeba na: http://telegrafroad.sweb.cz/legislativa/stavba_drahy.pdf
[/img]
PS: Sice už jsem několik skutečných opěrných i zárubních zdí stavěl, ale na svém modulu s podobným motivem jsem zárubní zeď taky dodatečně posouval

Pořád se mi nezdálo, kolik mám místa mezi stěnou a vlakem. To je tak když člověk staví z hlavy a výkresy vytáhne až dodatěčně...