mlha píše:Přijedeš na ježdění do mor.písku?
Tož, aj jo. Kdy a kde? Pokud se to trefí do volného času.....
Ale nevím, hánulkaři jezdijů po kolejách s takovýma velkýma krabicama

Víš, abych vás tam neobráTTil na víru pravou

Moderátor: Michal Dalecký
MirekTT píše:mlha píše:Přijedeš na ježdění do mor.písku?
Tož, aj jo. Kdy a kde? Pokud se to trefí do volného času.....
Ale nevím, hánulkaři jezdijů po kolejách s takovýma velkýma krabicama![]()
![]()
Víš, abych vás tam neobráTTil na víru pravou![]()
![]()
![]()
![]()
MirekTT píše:depo201 píše:Chudák Myšpulín
Dumky žalky, a co jááááááá?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Né, už jsem Tomovi psal, že to rozdýchám.
depo201 píše:Chudák Myšpulín
Myšpulín píše:depo201 píše:Chudák Myšpulín
Myšpulín stále nechápe, co to ten Tomáš vymýšlí.![]()
Myšpulín je asi mimo, ale kde je zase problém? Ve spojování dílů? V jejich velikosti? V jejich váze?![]()
Myšpulín námět navrhl tak, aby to bylo stavebně realizovatelné(i když se to třeba nemusí autorovi požadavku líbit). Návrh počítá se spojením dílů na rovné (relativně) ploše s přesností asi 0,2 mm (záleží na přesnosti výroby, lze i v domácích podmínkách), sešroubované tak, aby se nic nemuselo montovat zespodu a zároveň došlo k elektrickému propojení trakce.
Pánové, nebojte, stále jsem v pohodě a opakuji asi po desáté, bude-li chtít někdo poradit, co budu vědět, to řeknu. Jen se ptejte!
P.S. Kdyby nereagoval depo201, tak zřejmě nereaguji ani já. Takže sorry za off topic.![]()
Tomáš píše:...něco si zkusím,když to nikam nepovede,vrátím se k původnímu návrhu...
depo201 píše:..aha, takže ti vadí, že myšpulínův návrh se nedá seskládat i jinak, když se třeba změní prostor?
depo201 píše:..aha, takže ti vadí, že myšpulínův návrh se nedá seskládat i jinak, když se třeba změní prostor?
MirekTT píše:Tomáš píše:...něco si zkusím,když to nikam nepovede,vrátím se k původnímu návrhu...
Takže zatím nepokračuju v kreslení, OK?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník