Moderátoři: milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
kubulak píše:2) OK, nefungovala klima, ale aspon komunikovali s cestujicima. Kterej vlak CD se snazi lidem vysvetlit ze neco nefunguje a proc ?
kubulak píše:3) OK, vozili lidi zadarmo a jeste jim rozdavali darky = jasna promoakce, takhle by si nevydelali. Ale kdy CD udelaly nejakou podobnou promoakci?
TTmili píše:Co se týče té jistoty dovezení tak u ČD jsem nikdy nenarazil na problém. Samozřejmě že zpoždění jsou, ale těm se nedá vyhnout a když někdo někoho napadá za zpoždění a pak s nim sám jezdí tak je to podle mě ubohost. Navíc u ČD je ta bezpečnost skutečná, všichni jsou odborně proškolení a podobně, u takovéhleho dopravce kor začínajícího bych se bál jestli jsou ti lidé proškolení aspoň tak jak ti u ČD. Na co mi je usměvavá a ochotná "vlakuška" když neumí zapnout klimatizaci/topení ve voze a musí na to mít zase další firmu. Sice obhajuju ČD i když vím že je to černá díra, ale ještě tím samým dechem dodávám že chyba je hned po revoluci, tehdy se z nich stala černá díra. Ale i přes tu černou díru je tam aspoň nějaká jistota.
kubulak píše:http://www.novinky.cz/ekonomika/198562-jancurovy-vlaky-svezly-o-vikendu-4000-lidi-premieru-ale-provazelo-zpozdeni.html
Nejel jsem, ale prijde mi, ze ten clanek popsane problemy zduvodnuje celkem logicky. (Zpozdeni, nevybirani jizdneho apod.)
Nechci delat SA/RJ obhajce, ale:
1) OK, amaterina, nemeli vodu v automatu na kafe - ale kterej vlak CD ma automat na kafe (nepocitam JLV kde kafe stoji 50 Kc) ?
2) OK, nefungovala klima, ale aspon komunikovali s cestujicima. Kterej vlak CD se snazi lidem vysvetlit ze neco nefunguje a proc ?
To je to co me na CD drti nejvic - cestujici je pro nas tupa ovce, kterou po zaplaceni nabereme v A a vyhodime v B, at je rada ze se sveze a ze vubec dojede (dojezd na cas je prilezitostny bonus), na nic vic nema narok, nejaky dotazy a pripominky at si strci za klobouk.
3) OK, vozili lidi zadarmo a jeste jim rozdavali darky = jasna promoakce, takhle by si nevydelali. Ale kdy CD udelaly nejakou podobnou promoakci?
Cely je to samozrejme hlavne divadlo, nastvanej Jancura chce lidem ukazat, co mohli mit (hned), kdyby se neudelal pakt kraju s CD na 10 let.
A tak je treba to cely brat.
Ale vzhledem k blizicim se volbam to neni spatne nacasovany.
Zpět na Nezařazeno (off topic)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků