Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., sco_27
JM píše:A je lepší na opracování ten polyuretan
Patrik Novák píše:takhle vypadají už nějakou dobu , několik let , ale nezáleží jen na tom kolikrát odliješ , když všechno půjde jak má vydrží ti forma třeba i 50ks , záleží především na předloze , a to kroucení je skladováním , ty dřívější taky musel někdo udělat (v ruce) dostupnost technologií jako je dnes nebyla
a pokud je chcete ještě lepší tak se do toho pusťte ukažte že to jde a za kolik , vypalte jim rybník , jenže to nikdo neudělá protože investice je vysoká trh již na nějaké procento nasycený s cenou se nedá již moc vysoko jít takže by se náklady nerozpustili tak rychle v prodaném množství
nikoho z nich se nezastávám
, ale kdo chce koupí co je protože dneska nevíš jestli to bude zítra ještě lepší ,
dneska je na výběr to před několika lety nebylo
Hanis85 píše:Vážení přátelé, výše uvedené řádky co se týče kvality modelů od výrobců Číž a Molata si beru plně k srdci. Jelikož mám možnost sám vyrábět vlastní odlitky rozhodl jsem se, že tak učiním. Jako svůj první počín jsem na četné žádosti (místy i stížnosti) modelářů zvolil lokomotivu 130 (hrbatá). Odlitek je vyroben technologii vakuového lití s polyuretanové pryskyřice. Cena je stanovena na 250 Kč, odlitek se snadno opracovává, neztenčují se stěny okna jsou zakryty jen jemnou blánou. Model je podobně zpracován jako lokomotiva 163 nebo jednotka 460 od p. Bártka. Model bude k prodeji na Pražské burze 24.4.2010. Jestli bude mít uspěch budu pracovat na výrobě dalších modelů.
Petr Zatrepalek píše:Hanis85 píše:Vážení přátelé, výše uvedené řádky co se týče kvality modelů od výrobců Číž a Molata si beru plně k srdci. Jelikož mám možnost sám vyrábět vlastní odlitky rozhodl jsem se, že tak učiním. Jako svůj první počín jsem na četné žádosti (místy i stížnosti) modelářů zvolil lokomotivu 130 (hrbatá). Odlitek je vyroben technologii vakuového lití s polyuretanové pryskyřice. Cena je stanovena na 250 Kč, odlitek se snadno opracovává, neztenčují se stěny okna jsou zakryty jen jemnou blánou. Model je podobně zpracován jako lokomotiva 163 nebo jednotka 460 od p. Bártka. Model bude k prodeji na Pražské burze 24.4.2010. Jestli bude mít uspěch budu pracovat na výrobě dalších modelů.
Ta Bártkova 460ka je HO?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků