Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
vlackytt píše:nebo také zde: http://www.nic.cz/whois/?d=firenet.cz
Jan Jirásek píše:Doménový registr není svině - jak zde píšeš, šokující je spíše fakt, že vlastně souhlasíš s vyzálohovanými modely panu Houfkovy, na které čeká kdo ví kolik lidí. A když ne modely, tak zpět své finanční krytí - to asi také marně.
petrh píše:Jan Jirásek píše:Doménový registr není svině - jak zde píšeš, šokující je spíše fakt, že vlastně souhlasíš s vyzálohovanými modely panu Houfkovy, na které čeká kdo ví kolik lidí. A když ne modely, tak zpět své finanční krytí - to asi také marně.
tak a ted kde jsem toto rekl? pouze jsme poznamenal, ze domenovy registr je svina a ze poskytne o majitelich verejne adresu, telefon, email atd... ale nejsem vztahovacnej, z toho uz jsem vyrostl.
Pozdrav do Brandysa n.L.
Identifikátor JIRASEK_PETR
Organizace
Jméno Petr Jirásek
DIČ
Typ identifikace Datum narození
Identifikační údaj 1970-04-28
E-mail bubuss@post.cz
E-mail pro oznámení
Telefon +420.603220411
Fax
Registrace od 13.09.2007
Vytvořeno registrátorem REG-PES P.E.S. consulting, s.r.o.
Poslední aktualizace
Poslední transfer
Adresa Terronská 25, 16000, PRAHA 6, CZ
Určený registrátor REG-INTERNET-CZ INTERNET CZ, a.s.
Stav Je navázáno na další záznam v registru
Jan Jirásek píše:No Petře tak teď jsem si vlastně uvědomil, proč a jak je výhodné zakládat pofidérní aktivity na blozích a různých web.snadno.eu ap. Protože vlastně je ta osoba posléze nedohnatelná i v případě, že poskytovatel bude požádán PČR o kontakt na osoby páchajíce komerční aktivity v takovém blogu..
Seriozní skutečnost je v tom, fungovat na oficiální doméně, nebo tomu je jinak? Je to něco podobného s Českou Twist kartou, kterou tak Interpol u nás kritizuje a i na Slovensku už anonymita není žádoucí
petrh píše:Jan Jirásek píše:No Petře tak teď jsem si vlastně uvědomil, proč a jak je výhodné zakládat pofidérní aktivity na blozích a různých web.snadno.eu ap. Protože vlastně je ta osoba posléze nedohnatelná i v případě, že poskytovatel bude požádán PČR o kontakt na osoby páchajíce komerční aktivity v takovém blogu..
Seriozní skutečnost je v tom, fungovat na oficiální doméně, nebo tomu je jinak? Je to něco podobného s Českou Twist kartou, kterou tak Interpol u nás kritizuje a i na Slovensku už anonymita není žádoucí
tomu se rika dan za serioznost. ja treba vsechny sve partnery proveruji v ruznyhc db, ale to nechme,
pokud rkate, ze lidem vznikla skoda tak je preci nejjenodussi zajit na pcr kdekoliv apodat TO, udelal toto nekdo? pokud ne, tak je to jen tlachani,, schvalne posilam vecer mail masinkam.cz docela by me to zajimalo a verim, ze s dluhem pomoci umim pres sve kontakty v ak ci u exekutoru;)
TomBart píše:Jan Jirásek.
......
Se divím Zdenkovi, že na tebe má ještě sílu. .........
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník