POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod vlackytt » stř 14 dub, 2010 8:03 am

HO je správná "velikost", TT je správná "malost"
vlackytt

Příspěvekod petrh » stř 14 dub, 2010 8:13 am

vlackytt píše:nebo také zde: http://www.nic.cz/whois/?d=firenet.cz

nojo domenovy registr to je svina ze:DD
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Zajímavé argumenty

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 14 dub, 2010 1:27 pm

Líbí se mi,
jak se to snaží Houfek ututlat s neustálými argumentacemi na doménu, odkaz na web kde jsou články, jak se vlastně neustále snaží být za toho poškozeného. Někdy už mám pocit, že nemůže být 100% normální. Protože pokud zpronevěra v tomto státě bude i v civilním sektoru takto pojata, těžko lze pak něco vůbec chtít.

Doménový registr není svině - jak zde píšeš, šokující je spíše fakt, že vlastně souhlasíš s vyzálohovanými modely panu Houfkovy, na které čeká kdo ví kolik lidí. A když ne modely, tak zpět své finanční krytí - to asi také marně.

Za povšimnutí stojí fakt, že Houfek, nebo Houfková (jednou vystupuje on, jindy zase ona) nenapsal ani jeden argument na popisované skutečnosti u obchodu MasinkyCZ v Kladně. Nikde se nic neobjevilo, a nejspíš ani neobjeví. Na straně druhé chtějí spravedlnost a vyhrožují soudem, policií.. kdyby bylo veřejné kamenování, tak snad i tím :lol:

Stále mi uniká nejspíš fakt, že vlastně by se o tom nemělo ani mluvit, natož psát?! Já k tomu napsal jeden článek, myslím si o tom své. Nikoho to neuráží, nepomlouvá, není to ani dehonescentní natož rasistické - i přes tyto skutečnosti to dle Houfka není asi dost demokratické. Pakliže někdo, někde, něco napíše, jedná se nejspíš o pomluvu? Takto lze vykládat zákon možná dle Běloruské ústavy, pan Houfek je buď stará struktura, nebo už ty opratě neudržel a jen se snaží zamést vše pod koberec...

Je také šokující, jakou váhu má zpronevěra 50.000 a více CZK. Jen se tím ukazuje to klasické čecháčkovství. Nicméně nehodlám se v tom na diskuzi patlat...
Jan Jirásek

Příspěvekod TomBart » stř 14 dub, 2010 1:30 pm

Jan Jirásek.
Ano, náš starý známý Bevelo. Tady někdo upozorní na nepoctivce, hodí sem odkaz na článek, tedy na tvůj článek, který to zdůrazní a někdo další sem jenom přihodí poznámku, že zrovna Ty jsi ten pravej, kdo by měl někoho osočovat. Přesně totiž to samé napadlo i mne, když jsem viděl odkaz na ten tvůj server. A ty hned vylítneš jak když ti někdo řeže hlavu a začneš tady zase Bevelařit a prudit.
Už se mi po tobě stejskalo........ :lol:
Se divím Zdenkovi, že na tebe má ještě sílu. Na druhou stranu by jsi zasloužil co proto, ale Ty se stejnak nepoučíš, Ty to máš nejspíš v krvi ....

Nikdo tu Houfkovi nehájí, všichni jsou asi za jedno, že to je lumpárna nejvyšího kalibru, tak zase vklidu sklidni hormon
TomBart

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 14 dub, 2010 1:36 pm

Tomáš Bartoš

Určitě nejsem ten pravej kdo by to měl hodnotit. Pokud jde o Zdendu, jsem spíš jeho zábava :lol: a hlavu mám chladnou, o to bych se ani nebál. Jinak co je dle tebe termín "Bevelařit"? to je nějaký nový termín? Jinak zdravím do Chrudimi :lol:
Jan Jirásek

Re: Zajímavé argumenty

Příspěvekod petrh » stř 14 dub, 2010 1:51 pm

Jan Jirásek píše:Doménový registr není svině - jak zde píšeš, šokující je spíše fakt, že vlastně souhlasíš s vyzálohovanými modely panu Houfkovy, na které čeká kdo ví kolik lidí. A když ne modely, tak zpět své finanční krytí - to asi také marně.

tak a ted kde jsem toto rekl? pouze jsme poznamenal, ze domenovy registr je svina a ze poskytne o majitelich verejne adresu, telefon, email atd... ale nejsem vztahovacnej, z toho uz jsem vyrostl.
Pozdrav do Brandysa n.L.
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Re: Zajímavé argumenty

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 14 dub, 2010 2:01 pm

petrh píše:
Jan Jirásek píše:Doménový registr není svině - jak zde píšeš, šokující je spíše fakt, že vlastně souhlasíš s vyzálohovanými modely panu Houfkovy, na které čeká kdo ví kolik lidí. A když ne modely, tak zpět své finanční krytí - to asi také marně.

tak a ted kde jsem toto rekl? pouze jsme poznamenal, ze domenovy registr je svina a ze poskytne o majitelich verejne adresu, telefon, email atd... ale nejsem vztahovacnej, z toho uz jsem vyrostl.
Pozdrav do Brandysa n.L.

Ale houby, jinak dnes ne do Brandýsa ale do Dortmundu... :lol: hlavně doménový registr zobrazuje aktuálně jen expiraci nikoliv však už aktuálně data majitele :?
Jan Jirásek

Příspěvekod petrh » stř 14 dub, 2010 2:44 pm

varovani toto je OT:
Kód: Vybrat vše
Identifikátor    JIRASEK_PETR
Organizace    
Jméno    Petr Jirásek
DIČ    
Typ identifikace    Datum narození
Identifikační údaj    1970-04-28
E-mail    bubuss@post.cz
E-mail pro oznámení    
Telefon    +420.603220411
Fax    
Registrace od    13.09.2007
Vytvořeno registrátorem    REG-PES P.E.S. consulting, s.r.o.
Poslední aktualizace    
Poslední transfer    
Adresa    Terronská 25, 16000, PRAHA 6, CZ
Určený registrátor    REG-INTERNET-CZ INTERNET CZ, a.s.
Stav    Je navázáno na další záznam v registru

no zajimave udaje:) a uz pouzitelne na kde co, marketing (vek), reklmani letaky atd...
H0 se synem
petrh

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 14 dub, 2010 2:54 pm

No Petře tak teď jsem si vlastně uvědomil, proč a jak je výhodné zakládat pofidérní aktivity na blozích a různých web.snadno.eu ap. Protože vlastně je ta osoba posléze nedohnatelná i v případě, že poskytovatel bude požádán PČR o kontakt na osoby páchajíce komerční aktivity v takovém blogu..

Seriozní skutečnost je v tom, fungovat na oficiální doméně, nebo tomu je jinak? Je to něco podobného s Českou Twist kartou, kterou tak Interpol u nás kritizuje a i na Slovensku už anonymita není žádoucí :lol:
Jan Jirásek

Příspěvekod vvitty » stř 14 dub, 2010 3:23 pm

Do teto databaze se da vyplnit ledasco, v zasade to nikdo nekontroluje... alespon do te doby, dokud majitel nehodla uplatnovat naklady za provoz domeny v ucetnictvi, pripadne neztrati prihlasovaci udaje atd...

mit toto v poradku je samozrejme dobre, ale valna vetsina lidi ani nevi, ze takovy registr existuje, a ten zbytek jej pro kontrolu eshopu kde nakupuje pouziva IMHO jen vyjimecne.
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

Příspěvekod petrh » stř 14 dub, 2010 4:55 pm

Jan Jirásek píše:No Petře tak teď jsem si vlastně uvědomil, proč a jak je výhodné zakládat pofidérní aktivity na blozích a různých web.snadno.eu ap. Protože vlastně je ta osoba posléze nedohnatelná i v případě, že poskytovatel bude požádán PČR o kontakt na osoby páchajíce komerční aktivity v takovém blogu..

Seriozní skutečnost je v tom, fungovat na oficiální doméně, nebo tomu je jinak? Je to něco podobného s Českou Twist kartou, kterou tak Interpol u nás kritizuje a i na Slovensku už anonymita není žádoucí :lol:

tomu se rika dan za serioznost. ja treba vsechny sve partnery proveruji v ruznyhc db, ale to nechme,
pokud rkate, ze lidem vznikla skoda tak je preci nejjenodussi zajit na pcr kdekoliv apodat TO, udelal toto nekdo? pokud ne, tak je to jen tlachani,, schvalne posilam vecer mail masinkam.cz docela by me to zajimalo a verim, ze s dluhem pomoci umim pres sve kontakty v ak ci u exekutoru;)
H0 se synem
petrh

Příspěvekod Jan Jirásek » stř 14 dub, 2010 5:13 pm

petrh píše:
Jan Jirásek píše:No Petře tak teď jsem si vlastně uvědomil, proč a jak je výhodné zakládat pofidérní aktivity na blozích a různých web.snadno.eu ap. Protože vlastně je ta osoba posléze nedohnatelná i v případě, že poskytovatel bude požádán PČR o kontakt na osoby páchajíce komerční aktivity v takovém blogu..

tomu se rika dan za serioznost. ja treba vsechny sve partnery proveruji v ruznyhc db, ale to nechme,
pokud rkate, ze lidem vznikla skoda tak je preci nejjenodussi zajit na pcr kdekoliv apodat TO, udelal toto nekdo? pokud ne, tak je to jen tlachani,, schvalne posilam vecer mail masinkam.cz docela by me to zajimalo a verim, ze s dluhem pomoci umim pres sve kontakty v ak ci u exekutoru;)

První a druhý článek vznikl v momentě, kdy se sešlo několik e-mailů, já jsem o tom psát původně nechtěl. Udělal to kamarád, bylo to vydáno - následoval ten třetí - z mé ruky. Pokud jde o MasinkyCZ, relevantní odkaz zde: http://www.masinky.cz/clanek/6661-Pozor ... /index.htm za postřeh stojí i některé komenty staršího data pod informací od majitele obchodu. Já přeci nebudu chodit na PČR a něco hlásit, nejsem aparátčík a už vůbec se k něčemu takovému nehodlám snižovat. To, že si pan Houfek - nebo oba, vykládají demokracii dle svého uvážení, je věc jiná, o to více ale zásadnější. Z které posléze vznikají kuriozní situace s absurdním kontextem

Pokud tedy někdo příště napíše celkem silně podloženou skutečnost, bude se to snažit ten, který v tom má jasnou příčinu, zamést pod koberec za každou cenu? Na jedné straně se bude ohánět spravedlností k nápravě, přitom skutková podstata tady byla nejspíš dávno naplněná! Nečekal jsem, a ani nedoufal, že z toho vznikne takový problém. Nejspíš to mělo být vše zameteno, a tím to i považovat za vyřešené.

Nehodlám náš web bulvarizovat takovým supermanem. Ale pokud zde existují indicie, nemohu vystupovat jako nějaký řešitel jeho průserů před org. činné v trest. řízení. Mě osobně žádná škoda nevznikla. Že to duo Houfek žene až na PČR je srandovní, neb oškubání seriozního prodejce, obhajuje pomluvou z našeho webu... tak nevím, někdy si připadám jak v absurdistánu, nebo je to jen cirkusácké číslo vztekajícího psíka. Neudělalo se nic víc, než že se o tom píše - to je jediný problém který se někomu nelíbí, což se dá v našich zemích celkem pochopit :lol: :roll:
Jan Jirásek

Příspěvekod Zdenek Valter » stř 14 dub, 2010 8:01 pm

TomBart píše:Jan Jirásek.
......
Se divím Zdenkovi, že na tebe má ještě sílu. .........

No já jsem k té SZ přišel jak slepý k houslím a s bulvárem, který lže podvádí a krade se rozhodně zalamovat nehodlám ;-) ;-)
Zdenek Valter

Příspěvekod petrh » stř 14 dub, 2010 8:38 pm

to Jan Jirasek:
tak ted vazne netusim, co vlastne chcete. jednim dechem rikate, ze nejste udavac, ale na druhe strane byste chtel stave hranici a palit carodejnice...
toto mi zni dosti alibisticky. a co se ty PCR. Pokud mate dukaz (vy ci vas kamarad) - dukaz je takova ta vec, kde je jasne a nezmnitelne poznat, ze se deje okradani veritele, ci podvod na kupujiciho tak pak se nemusite niceho bat, jelikoz soud vam da jiste za pravdu a vy pak muzete nekoho v dalsim procesu popotahovat za krive narceni, pokud ale takovy verohodny dukaz nemate a vse opirate o to, ze nekde neco nekdo napsal... pak bych mozna uvazoval o tom, zda chtete byt vy ten co toto siri.
pokud jste chtel byt nezavisly, mel jste dat prostor oboum stranam o vyjadreni (pokud o to stoji) a smitec, zbytek domysli si sam ctenari.
tot muj pohled na vec a vicero uz asi nic, nebo to zase dopadne osocovanima me s enechce je do nemec si neco s nekym vyrikavat oblicj na oblicej...
H0 se synem
petrh

Příspěvekod Vladimír_B » stř 14 dub, 2010 8:44 pm

Drobný off topic :oops: Někdo chtěl loni rozjíždět eshop s vláčky a kamenou prodejnu někde mezi Prahou a MB (Stará Bolka?). Nevíte jak to dopadlo a kdo za tím stál? Nějak si to/ho nemůžu vybavit... Vybavuji si jen nějaké hodně sebevědomé vystupování... Ď. End off t.
Vladimír_B

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím