Mirku, mini stavební setkání by mohlo být dřív, než jsem si myslel.
Rád bych fixnul ty konce na rozhraních

Moderátor: Michal Dalecký
MirekTT píše:Na workšopíku se chceme s Michalem sejít u mně a sesynchronizovat si přechody modulů a usazení kolejnic. Počítá se i s tebou Tomáši, jen nevím, zdali se v nejbližší době budeme věnovat vozidlům. Další šopík by se mohl týkat sestavení těch tvých "bedýnek".
Vidíš vidíš, kdyby jsi stavěl normoBudkovice, už jsi mohl s námi ladit koleje![]()
![]()
. Klidně jsi je pak mohl pomocí mezikusu intarzovat do svého koljiště.
depo201 píše:by mohl být i z té smrkové překližky, kterou ti nařežou v Bauhouse. Když to dobře vyztužíš, tak to bude pevné dost.
depo201 píše:Z mé strany by šla sobota některá... mám toho víc a asi to zabere celý den
MirekTT píše:depo201 píše:by mohl být i z té smrkové překližky, kterou ti nařežou v Bauhouse. Když to dobře vyztužíš, tak to bude pevné dost.
Já to mám taky smrkový. Nosné prvky jsou tl.8mm a široké 5cm, délka dle modulu, a držíto jako beton. Pouze čela a mezi čela jsou 10mm buk.depo201 píše:Z mé strany by šla sobota některá... mám toho víc a asi to zabere celý den
No ta nastávající sobota ne. Budu v Kopřivnici. Šla by následující neděle a pak který koliv den dle dohody. Jestli to bude na celý den, s tím se počítá.
Dnes jsem nelenil a trochu zelenil: http://mirektt.rajce.idnes.cz/Moduly/#DSC05417.JPG
milan ferdián píše:
Kluci ,to nebyl dobrý nápad s tou smrkovou překližkou...
depo201 píše:Tome mohl by jsi 10.4. na stavební setkáníčko? Nám s Mirkem to vyhovuje.
Není tu třeba někdo, kdo to zde čte a váhá či rozmýšlí, že by se k nám amatérům z okolí brněnska přidal?
Rádi bychom uvítali ještě nějaké kolegy do modulovky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník