depo201 píše:patláma junióro
Jestli malýho naučíš na vláčky, budoucí snacha tě zaškrtí, až zjistí, že v tom máš prsty

PS: ale to je ještě daleko

Moderátor: Michal Dalecký
depo201 píše::Dono ho to v pubertě přejde rychle
depo201 píše:.. asi jsme našli to, co jsme v kolejištích nemohli najít.... modulovka má ...tu výhodu, že rychleji roste ..... že to nejsou vyhozené peníze, protože stavba jde relativně rychle a člověka to nabíjí...
MirekTT píše:depo201 píše::Dono ho to v pubertě přejde rychle
Stejně jako mně - pouze na nějaký čas
depo201 píše:.. asi jsme našli to, co jsme v kolejištích nemohli najít.... modulovka má ...tu výhodu, že rychleji roste ..... že to nejsou vyhozené peníze, protože stavba jde relativně rychle a člověka to nabíjí...
![]()
![]()
![]()
Bingo
![]()
![]()
![]()
Ještě doplním malý uploadek z dneška, počínající od této fotky: http://mirektt.rajce.idnes.cz/Moduly/#DSC05400.JPG
depo201 píše:Kluci zlatí (téčkaři),
takto se mi povedlo po drastičtějších úpravách napasovat zkušební odlitek na pojezd BR218 (čest její památce).
Nicméně pojezd (tillig) včetně digi dekodéru jde napasovat po menším vybroušení rámu. Jedinej problém je se spřáhlem. Je napasované přímo na pojezd, v oblouku se hodně vychyluje do strany, tak jsem musel vyříznout takhle hnusně velkou díru do radlice.... tohle bych s Váma konzultoval, jak do příště pořešit. jak bude nějaké setkání tak to vezmu s sebou.
BR218 včetně osvětlení stojí ve startce 1800,- (bez dekodéru) . myslím, že je to lepší varianta než pojezd od Villingera, nebo rozdělávat V100, ale probereme to osobně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků