juroH0 píše:To je tá segmentová točňa. Robil ju napr aj Dan. http:/ /www.domacimodulovka.kx.cz/predchozi/ipage00028.htm (medzera medzi lomítkami)
Aha. Děkuji za upřesnění. Zajímavé.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Lubomír Dudek píše:Jinak tim prušákem sem nemyslel nic zléhoale to ty víš,že?
Jsem i rád,že jsi to tady poslední dobou docela oživil,protože tohle je téma fakt pěkný,bohužel při větší stavbě kolejiště na toto téma je to běh na obzvlášť dlouhou trať.Ta miniscéna stojí za zvážení.
Ať se dílo daří
Lubomír Dudek píše:,ale pokud bych na toto téma stavěl kolejiště,určitě by to byla nějaká miniscéna,nebo kolejiště s jednoduchym námětem.
je to jen můj názor a nechci tě samozřejmě odrazovat
milan ferdián píše:Lubomír Dudek píše:,ale pokud bych na toto téma stavěl kolejiště,určitě by to byla nějaká miniscéna,nebo kolejiště s jednoduchym námětem.
Jedno už jsem hodil na web...
Lubomír Dudek píše:No podle mě,když prohlídneš opravdu dostupný věci,ať už lokomotivy,vozy,stavby,návěstidla a ostatní příslušenství,zjistíš,že je toho málo a i kdyby ne,jsou to vesměs buď drahé,nebo okoukané věci(viz stavby auhagenu),takže pro punc originality budeš muset spoustu,spoustu věcí upravovat,ne-li stavět od základu po domácku,nebo za to někomu platit nemalé peníze.
Když to vemu podle sebe, líbí se mi parní trakce čsd,ale kvůli nedostatku modelů vyloženě českých párovek radši dělám DR.už jen kvůli tomu výběru.Spousta lidí kupuje taky německý stroje kvůli výběru a dostupnosti a přeznačuje je,ale pokud si představim depo,kde mi stojí 455, 555.0,555.1,312.8500 a třeba 365,nemá to pro mě cenu,pokud tam nebude ušatá s pětikolákem.Snad víš,co tím myslím...
Mě osobně se třeba pruská železnice taky moc líbí,ale pokud bych na toto téma stavěl kolejiště,určitě by to byla nějaká miniscéna,nebo kolejiště s jednoduchym námětem.
milan ferdián píše:Lubomír Dudek píše:,ale pokud bych na toto téma stavěl kolejiště,určitě by to byla nějaká miniscéna,nebo kolejiště s jednoduchym námětem.
Jedno už jsem hodil na web...
radula63 píše:Někde na začátku tohoto tématu jsem psal o BR55 od JAGO v barvách "PRUŠÁKŮ"
VladikC píše:radula63 píše:Někde na začátku tohoto tématu jsem psal o BR55 od JAGO v barvách "PRUŠÁKŮ"
Ta barva, pokud není zkreslená foťákem, je šílená.Má to být Olivgrun RAL 6003.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Colonel32 a 0 návštevníků