tak na rozhraní od kolegu KŽM můžeme asi zapomenout,jedině že by jsme se stali členy:
napsal jsem: tak zatím jsem nenašel žádnou firmu která by čela vyřezala,a pokud ano cena je nepřiměřená.Pozitivní ovšem je,že jsem sehnal další 2 kolegy,kteří,by o čela měli taky zájem.Tím se rozrůstá poptávka už na celkem slušný počet kusů.Proto bych se chtěl zeptat,jestli za těchto podmínek,bych toho vašeho kolegu co to dělá na CNC nepřemluvil aby to pro nás udělal dřív jak v létě.Jestli by to bylo možné budeme rádi,protože zatím jen beznadějně tápem.
odpověď: Kolegu nepřemluvíme, práce na jiných projektech má dost a navíc na jaře začne stavět dům, takže času bude ještě méně. Hlavně je ale nutné si uvědomit, že veškeré tyto činnosti děláme všichni ve svém volném čase a především sami pro sebe navzájem, tedy pro členy klubu. Mimo klub se takové služby a materiál dostávají spíš jen tehdy, pokud zbudou. Nebylo by pro vás jednodušší přidat se k nám a stát se členy klubu? Pak by šance na získání byla větší.
Abyste si udělali lepší představu o tom, co modulovka nabízí a obnáší, jak vypadá provoz a co všechno se dá a nedá realizovat, je ideální podívat se na nějaké naše setkání jako hosté. To nejbližší (TT) bude 21. – 23. května v Rokytnici v O. h. (
http://www.zababov.cz/index.php?id=981).
Nestálo by to za zvážení?