Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
pavel píše:To raději plánek 31 publikace A-4, máš tam most uprostřed , stoupání , místo "velkého" nádraží dole stačí zastávka nebo dvoukolejné nádraží a pak vjezd do podzemí - vícekolejná vratná smyčka. U toho tvého plánu chybí v horní stanici propojení kolejí aby lokomotiva mohla objet soupravu.
josooo píše: .....No ešte niesom úplne rozhodnutý či budem mať koncovú staničku. ......
Jarda H. píše:josooo píše: .....No ešte niesom úplne rozhodnutý či budem mať koncovú staničku. ......
... a pak z toho zbyde jen nezáživný deformovaný ovál, nebo ne ? Vlak vyjede (třeba) z pravého zhlaví, bude se proplétat celým panelem odnikud nikam a přijede z leva do stanice ?! Nevím, nevím ..... asi nejhorší varianta řešení
josooo píše: ..... Možná by som mal začať s niečim menším, taký skúšobný ovák z jednou dvoma výhybkami. Zistiť vobec či na to mám.
Jarda H. píše:josooo píše: ..... Možná by som mal začať s niečim menším, taký skúšobný ovák z jednou dvoma výhybkami. Zistiť vobec či na to mám.
V tom případě se přímo vnucuje nějaký malý panýlek s modelem "ala Výsluní" nebo dioráma s kusem koleje, krajinou a nějakou stavbičkou. Zkus třeba to dioráma ?! I na nich se dá udělat zajímavý motiv.
Jarda H. píše:josooo píše: ..... Možná by som mal začať s niečim menším, taký skúšobný ovák z jednou dvoma výhybkami. Zistiť vobec či na to mám.
V tom případě se přímo vnucuje nějaký malý panýlek s modelem "ala Výsluní" nebo dioráma s kusem koleje, krajinou a nějakou stavbičkou. Zkus třeba to dioráma ?! I na nich se dá udělat zajímavý motiv.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník