Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Tomáš píše:Nechci už být otravnej,bylo toho už napsáno spousta,ale dělám to už na furt...doufám..a tak bych chtěl aby to bylo dobře provedený..a tak....
Včera jsem ještě koumal a zkoušel definitivně přehodnotit veškeré místo.Poslední definitivní rozměr může být 50x30cm.šířku jsem mohl rozšířit o 5cm a to na úkor ostatního prostoru.Ale povedlo se a to je rozhodující.Vzhledem k tomu,že šíře normovaných modulů TT jsou 40cm,nejsem na tom zas tak špatně,kdybych cistě hypoteticky chtěl jet na nějaký to setkání.Napadla mě proto jedna myšlenka, jestli že je normovaná šíře 40 a já jsem -10 mohu si dovolit svůj modul posadit mimo osu právě o těch 10cm.Nevím,ale jak by to vypadalo v reálu.Protože na jednu stranu od osy kolej bych byl jen 10cm…mohly by to být záda…a pohledový předek by byl těch 20cm.Tak nevím co vy na to?.Nebo se na toto vybodnout a udělat osu napůl v 15cm?a už nevymýšlet žádny další návrhy.
depo201 píše:jsou. vše se dá ale kupovat postupně, když tu máme Libora poruce. bez digitálu ani ranu, je to uplně jinde... když porovnám investici a možnosti (můj názor)
zapoměl jsem na nohy k modulům. a ty nevím prozatím jak vyřešit. nejvíc se mi líbí tohle http://zababov.cz/index.php?id=777 , ale zase když to zkur*ím, tak to nemůžu hodit do kamen, oproti dřevěným
milan ferdián píše:depo201 píše:jsou. vše se dá ale kupovat postupně, když tu máme Libora poruce. bez digitálu ani ranu, je to uplně jinde... když porovnám investici a možnosti (můj názor)
zapoměl jsem na nohy k modulům. a ty nevím prozatím jak vyřešit. nejvíc se mi líbí tohle http://zababov.cz/index.php?id=777 , ale zase když to zkur*ím, tak to nemůžu hodit do kamen, oproti dřevěným
Podle tohoto návodu se neřiďNový systém je základ hliníkový jekl ,který se jen vsouvá do dřevěného pouzdra a na principu stažení šroubem se noha zafixuje.. A je to neboli po lopatě ,nohu vsuneš do pouzdra,jednou křídlovou matkou otočíš,dřevěné péro zafixuje nohu a ta se ani nehne...
Pája píše:Depo201 : ten, na který poukazuješ na našich stránkách je jen jeden z mnoha způsobů (i my jsme použily 2 různé systémy uchycení),ale tento je léty prověřený a co jsem si na srazu v Zákupech všiml, ZABABOVští jej používají na většině modulů - doporučuji.
pavel píše:to petrh
drze si sme zase vlezu (tajne doufam, ze muj dlotaz nevysumi jako muj predtim) - rozmyslim nad vyskou modulu nemuzu se rozhodnout mezi 10 ci 15 cm zakladni celo, co vy na to zkuseni pani uceni?
K tvému dotazu o stránku zpět - já jsem traťový modul udělal jak Milan - boky čela a výztuha pro kolej. I ten druhý způsob se dá ale nemám odzkoušeno.
Co se týče výšky pokud nejsi omezen nějakým rozměrem tak myslím že je to jedno já měl výšku u traťového 13 cm ale jen z důvodu překlenutí údolí mostem. Stanice jen 6 cm. rozdíl byl kamuflován přední lištou aby to vypadalo stejně.
petrh píše:drze si sme zase vlezu (tajne doufam, ze muj dlotaz nevysumi jako muj predtim) - rozmyslim nad vyskou modulu nemuzu se rozhodnout mezi 10 ci 15 cm zakladni celo, co vy na to zkuseni pani uceni?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků