Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
petrh píše:rozhodne byhc sel do bukove preklizky 10mm, kdyz vezmu porobnani drevotrisky v nabytku oproti preklizce, tak rozhodne preklizka je vitez...byt ta sama deska je 10x drazsi...
Tomáš píše:tohle bude ono že? http://www.kili.cz/preklizka-truhlarska ... p/d-74504/
mimo jiné Brno a okolí nechcete se přidat? zrovna ju maj v Kili v akci a já 1000% 2,75m2 nepoužiju![]()
Petr Zatrepalek píše:Drobný praktický dotaz - jaká je zkušenost s tímto způsobem nákupu přes net? Nepřijde to zkroucený nebo polámaný? V OBI/Bauhausu či u truhláře to dřevo člověk může zkontrolovat vizuelně, ale takhle?
depo201 píše:Čau Tome,
našel jsem v pátek při úklidu zbytek 60x40cm 8mm smrk překližky, tak sem se zastavil v Bauhouse a nechal si dořezat bočnice a vzpěry. Vysvětlil jsem pánovi, že to musí být přesné. Konečně mi to nařezali tak, že to opravdu sedí. Ceny bočnic 95,- Je to ale smrk a jen 8mm. Foto je tak, jak mi to předali... vlevo dole je mírný otřep po řezání přímočarkou, za který oni nemůžou... dítě donesl čáp před pěti lety, k nezaplacení![]()
http://img32.imageshack.us/img32/3937/dscn2985c.jpg
MirekTT píše:milan ferdián píše:Fušeři...
Ty naděláš. Počkej až to bude mít natřené![]()
depo201 píše:MirekTT píše:milan ferdián píše:Fušeři...
Ty naděláš. Počkej až to bude mít natřené![]()
... kdeže fušeři, zvědaví patlalové![]()
Tomáš píše:No 8mm smrkovku mají všude.Bohužel buk a v 10 nikoliv.Tutíž zbývá jen koupit celou tu plotnu a nařezat ji.A to je v domácích podmínkách téměř nereálné.Nedovedu si představit jak v kuchyni rozřezávám plotnu 2,5m x1,5.Prostě bez formátové pily jsem nahranej.
Tím pádem zase trochu uvažuji o DTD,nebo OSB,protože to mi nařežou prakticky všude.
Pak další otázka,jak tu 10mm překližku spojujete?já zatím vždy dělal jen s tloušťkou 18mm a ta se dá sešroubovat samořezkama.
No budu muset někoho sehnat kdo mi to nařeže,nejlíp i celý smontuje.Řeším tady jak udělat moduly tak aby neobtěžovali rodiné přislušníky,a budu dělat brajgl se stavbou modulů.![]()
Aby to neskončilo dřív než to začne.Bohužel žádný stolaře neznám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků