Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Tomáš píše:Jako mě je jasný,že 25cm moc není,ale fakt nemám místo.Mám k dispozici jediné soukromé místo tj,skříň s petlicí.Ta není nafukovací a musí se do ní vejít vše co mám.Ostaní prostory jsou přístupné hlavně malým obyvatelům a ti hned ničí.Rozměr je dán hlavně tím,aby se toho do té skříně vlezlo co možná nejvíc.Teoreticky až 10 kusů. výška 10-12cm.
Na délce 50cm se pochopitelně nedá uvažovat o nějakám vlněním,ale nějaké decentní vychýlení z osy![]()
Jako vytvořit konkurenční rozhraní "domácí nudlovky" to by bylo něco.![]()
![]()
![]()
jen pro zajímavost otázka na Petra Zatrepálka : jakej rozměr má ten tvůj úkázkový modul s tím sergejem??
Petr Zatrepalek píše:Nějak mi přijde že moc ze svého koníčka ustupuješ, ženský si sice dokážou prosadit svou, nicméně všechno má svoje hranice! Trochu mi přijde že i ta tvoje skřín je trochu trnem v oku
Tomáš píše:Problém č.1 doma si to nikdy nepostavím 35cm je po proměření všech možností moc. délka by byla možná.
StaraPakna píše:Naše ženy neví co chtějí avšak bezpečně a s jistotou mohu tvrdit že nedají pokoj dokud to nedostanou......
Tomáš píše:Ono de o to že tu skříň co budu mít musím využít nejen pro skladování diorámat,ale i pro uskladnění dalších modelářských věcí.+vozový park,pravděpodobně.skřín všichni znáte,jedná se o klasickou panelákovku co bývá v chodbách.vestavba.mám tam připravený přihrádky tím pádem je užší. původně měla 100cm šíři.Hloubka je 30cm tzn,že jsem raději použil 25cm aby tam bylo 5cm rezerva.
K tomu mám prosazen pracovní stůl na tvoření nic víc už neprosadím.Teď jsem měl místa plno,ale to už je minulost.
velikost 50x25 je daná i právě pro ten transport,máme dřevěnou bednu do které bych naskládal 6modulů nad sebe.pokud výška nepřeleze 11cm.
milan ferdián píše:Pánové ,já se nestačím divit,co zde čtu.Tak to jsi mi Peťo měl rovnou říct ,jak to u tebe je a já byl bych daleko velmi hodnější a ty Tomáši všechno jde a tak trochu bojuj.Kluci mají pravdu ,nedá se stále donekonečna ustupovat.Nevím sice jak máš vyřešený pracovní stůl ale doporučují sklopný stůl a není co řešit.Dej mi přesně tyvnitřní míry skříně a já zkusím něco pro tebe vykouzlit,třeba s těmi tématy co jsi o nich zde psal.
Peťo umím pokládat zámkovou plovoučku nebo zrealizovat kuchyň pro tvoji maminu,ale na to mamina bude muset na tu kuchyň klopit.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků