Michal Šuhajda píše:Jen šťouravá otázka. Není lepší stavět obloukový modul (nebo dva, které budou proti sobě), než něco podobného?
Hm to je teda nápad

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký
Michal Šuhajda píše:Jen šťouravá otázka. Není lepší stavět obloukový modul (nebo dva, které budou proti sobě), než něco podobného?
depo201 píše:jestli nezabere toto http://milanf.rajce.idnes.cz/modelybiz4 ... ac_001.jpg, tak už jen fyzické násilí![]()
Píšeš, že šířka modulu bude 25cm. jak na tom chceš udělat tu housenku, co jsi zde prezentoval?
pomožte mi, vy ostatní
Tomáš píše: Pánové nechci prudit,ale opravdu se nikdy s mýma výtvorama nebudu účastnit,žádných setkání.100% ne.Takže tohle téma opravdu vypusťme.De mi čistě o moji vlastní domácí železnici,která bude sestavena z jednotlivých komponentů o velikosti 50x25cm. délka by mohla být max 60cm a šíře max 30cm ale to už budu muset tuningovat ukládací prostor.
Tomáš píše:co se týče délky sestavené délky v bytě.Mám to plnánovaný tak,že to postavím z jednoho pokoje do druhýho přez chodbu.Bydlím v klasickým bytě (prostřední na podlaží).ale hlavní provoz by se mohl uskutečnit,jedině přez léto venku.
Pokud se tedy nebudeme bavit o normovaném modulu,jak tedy udělat přechod,tak aby splňoval vše co přechod normovaný.
Tomáš píše:Takže nejde vůbec o prohru,a ani o jiné krásné návrhy,ale de o to,že ještě před cca 3.týdnama to vypadalo,že budu mít s železnicí nadobro útěr a půjde vše z domů.To že se mi podařily,prosadit,alespoň tyto minidiorámka považuji za velký úspěch.Tak proč dráždit zmiji bosou nohou.
Tomáš píše:Pokud tedy lze vytvořit oblouk na "desce" 50x25cm
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků