2) To martin tichý : Pokud nikdo modely nereklamoval,oficiálně tedy neví nikdo u prodejců (natož ROCO) o problémech. Zdá se mi to docela dost kusů, které mají problémy ?! Taky se mi zdá, že pokud sergeje nehoníte delší dobu, nic se neprojeví. A na domácím kolejišti asi málokdo jezdí jedním strojem 30 - 40 - 50 minut v jednom kuse ?!
Plácám tady aniž bych měl model sergeje ROCO, ale líbí se, chtěl jsem ho koupit, bohužel problémy s ním mne odradily a snažil jsem se vyprovokovat diskuzi těch, co s ním mají problémy ! Relativně náprava chyby (?!) se odstranila různě - shrnu to a doplním :
a) rozborka, vyčištění, sborka
b) přepájení tlumivek (i když je to diskutabilní ?!)
c) zajetí modelu a vypálení oleje ?! ... viz info traimánie de facto i info od martina tichého a modelu jeho kamaráda ?!
Co si o tom myslet ? Je to vůbec závada ? Že by po zajetí problémy zmizely ? Zaráží mne info od několika uživatelů o pálícím se oleji (jasně že po delším provozu), ale není to známka přemazání z výroby ? A ty problémy odstraněné třeba vyčištěním ...... že by kvalita práce ? Už nevím, co si o tom myslet