Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
radekkrupka píše:jiri739 píše:Tady se do Tesaře nikdo "nesere", ...
Na tomhle fóru i v tomhle vláknu najdeš dostatek lidí, kteří to právě dělají. Nevím, proč je v tomto ohledu populární právě Tesař, když obchodníků je u nás daleko víc, ale je to tak...
Sdělování zkušeností s eshopy ano, to je velmi přínosná informace. Jsou tu ale lidi, kteří principielně plivou na obchodníky. Já se jich nijak nezastávám, ani Tesaře ani nikoho jiného. Ale já třeba nemám možnost zjistit, že je den otevřených dveří v Sebnitzu a vyrazit na nákupy... když chce někdo mlíko, taky jde do supermarketu a nevyrazí na Šumavu do chlíva. A že by tam koupil mlíko lacino, no ne? Vždyť v tomhle státě se obchodováním živí 50% lidí!
Papa.smurf píše:Když se tak bavíme o zajímavých prodejích modelů. Skoro každý den narážím na velice zajímavé inzeráty na odklepnuto.cz. Jen pro příklad jeden za všechny http://www.odklepnuto.cz/aukce3835741-rarita-2osy-zavreny-vuz-cervenohnedy-dr-zeuke. Kolipak se najde kupců ?
Petr Zatrepalek píše::shock: Tak to je teda "peršing"!!!![]()
Že bych zkusil nabídnout svojí modrou čs poštu od ROCO za 10000
Jarda H. píše:Michal Šuhajda píše:Petr Zatrepalek píše::shock: Tak to je teda "peršing"!!!![]()
Zkus to, ale když na narveš střechu z chlaďáku, můžeš ji prodávat za 15
A hlavně nezapomenout napsat, že jde o R A R I T U
Jacek píše:Jarda H. píše:Michal Šuhajda píše:Petr Zatrepalek píše::shock: Tak to je teda "peršing"!!!![]()
Zkus to, ale když na narveš střechu z chlaďáku, můžeš ji prodávat za 15
A hlavně nezapomenout napsat, že jde o R A R I T U
Když jsem před časem viděl inzeráty tohoto pána, nedalo mi to a napsal jsem mu, jestli jaksi neupadl na hlavu. Na to jsme si ve slušnosti vyměnili pár e-mailů. Jsou to prý sběratelské modely a tomu odpovídají ceny, v Německu mu za to trhají ruce, atd.
Asi to všichni děláme špatně, musíme vzít svoje prastaré sbírky notoricky známých modelů, kterých jsou dodnes plné stoly na burzách za pár korun a vyměníme to za nové Mercedesy.
Zvláštní je ale to, že na Modelbazaru má občas "normálnější" inzeráty s plným jménem, ale tohle nabízí jen pod nickem. Proč asi...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník