Moderátor: Michal Dalecký
Michal Šuhajda píše:Jen k poznámkám o skvělosti jiných modelů (Hektorů) bych si dovolil upozornit mimo jiné na zábradlí a jeho tloušťku. Nemyslím to zle, ale spíš chci upozornit, že každý model má své mouchy. Modelařina si (bohužel) žádá kompromisy a pokud budou na podobné úrovni, jako zde zmiňované nemodelovosti, rád na ně přistoupím.
Michal Šuhajda píše:nexus a Lukaš jsou snad potomci Plhy z Marečku podejte mi pero... Ještě chybí dotaz na Hektory (tedy na poslední straně)
Celočervený brejlovec je super. Doufám, že budu mít čas se na něj podívat osobně (i když mě to možná bude stát dost peněz).
Jen k poznámkám o skvělosti jiných modelů (Hektorů) bych si dovolil upozornit mimo jiné na zábradlí a jeho tloušťku. Nemyslím to zle, ale spíš chci upozornit, že každý model má své mouchy. Modelařina si (bohužel) žádá kompromisy a pokud budou na podobné úrovni, jako zde zmiňované nemodelovosti, rád na ně přistoupím.
Michal Šuhajda píše:nexus a Lukaš jsou snad potomci Plhy z Marečku podejte mi pero... Ještě chybí dotaz na Hektory (tedy na poslední straně)...
nexus píše: Píšou tady různí lidé větší nesmysly. No, nepřečetl jsem posledních pět stran, jen tři a tam jsem nic nenašel. Tak jsem napsal, co jsem napsal. Asi jsem starší, ale ještě ne senilní, tak prosím bez urážek. Zdálo se mi to tady jako slušné a solidní fórum. Snad nebudu muset změnit názor.
Zdenek Valter píše:vvitty píše:Odpovida rozvor povozku skutecnosti, nebo bylo pouzito neco ze starich verzi?
Mne by zase zajímalo, zda náhodou není podobně jako V100 střed otáčení mimo osu o cca 0,4 mm
Zdenek Valter píše:Zdenek Valter píše:vvitty píše:Odpovida rozvor povozku skutecnosti, nebo bylo pouzito neco ze starich verzi?
Mne by zase zajímalo, zda náhodou není podobně jako V100 střed otáčení mimo osu o cca 0,4 mm
Tak co chlapi, rozdělal to už někdo ?
F. Placheta píše:Zdenek Valter píše:Zdenek Valter píše:vvitty píše:Odpovida rozvor povozku skutecnosti, nebo bylo pouzito neco ze starich verzi?
Tak co chlapi, rozdělal to už někdo ?
Zdenku promin, opravdu to neber nijak osobne, ale ty 0.4 mm pro tebe maji nejaky technicky vyznam nebo jsi jen takovy pedant? V pripade, ze "b" je spravne, tak se mi to zda jak rika nas pan prezident ponekud....
Ne, ze bych ti chtel upirat smysl pro presnost, ale kdyz vidim drtivou vetsinu doma delanych modelu, tak chyba v rozteci 0.4 mm by byla tou posledni chybou. A bohuzel i u tovarnich modelu se vetsinou najde spousta dalsich zavaznejsich chyb, nez je tato.
Ale znovu opakuji, absolutne to neber nejak ve zlem a osobne, jen mne osobne to prijde uz...
fousek píše:U brejlovců došlo k zajímavému úkazu. Prakticky pár dní po vyrobení jsou ve verzi ČD vyprodaní a ve Slovenské verzi je jen posledních pár kusů.
fousek píše:U brejlovců došlo k zajímavému úkazu. Prakticky pár dní po vyrobení jsou ve verzi ČD vyprodaní a ve Slovenské verzi je jen posledních pár kusů.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků