Moderátor: Michal Dalecký
Michal Dalecký píše:Chlapi, za me rikam budme radi ze tu mame novy, kvalitni model a potencialne i dalsi verze. Oni u tohoto modelu museli vychazet z koncove ceny, ktera je slusna. Konstrukce karoserie je resena s minimem dosazovanych dilu jejichz montaz by zvysovala cenu. Pak by byl 99,9% model a zase se nebude libit cena. Prave proto je resena karoserie z jednoho kusu a ta zasuvka je jeji soucasti. Obecne myslim, ze se tato diskuze zvrtla pouze ke kritice a prevazna vetsina z vas hodnoti model pouze z fotografiie. Pojdme to resit vecne v novem tematu o Brejlovcich ROCO a hlavne az pisi ti, co jej maji fyzicky. Jen tak muze vzniknout hodnotny material, ktery mohu predat vyrobci k pripadnym zmenam. Ceska verze uz je na webu ROCO zelena, tak prijdou v dalsim tydnu. Modelu prospeji upravy jako nastrik masek a nova madla, to vyrobce muze resit na zaklade zakaznickych podnetu a pak je model bez vyhrad.
Jízdní vlastností jsou 100%. Model je tichý a jezdí plynule. Prostě klasika ROCO.Domba píše:Pane Dalecký už jste zkoušel jízdní vlastnosti? ale tak je to Roco tak asi nemá cenu se na to ptát:) Jinak at to každej nějak kritizuje ale můj osobní názor sem rád že to vydalo Roco!:) určitě si pořídim monimálně jednoho.
Michal Dalecký píše: Jízdní vlastností jsou 100%. Model je tichý a jezdí plynule. Prostě klasika ROCO.
jiri739 píše:Docela by mě zajímalo srovnání s tím zeleným Brejlovcem od Rivarossi co se týká kvality zpracování. Ten od Rivarossi je tak o litr dražší.
kvasha píše:jiri739 píše:Docela by mě zajímalo srovnání s tím zeleným Brejlovcem od Rivarossi co se týká kvality zpracování. Ten od Rivarossi je tak o litr dražší.
Přestože považuji model od Roca za zdařilý, musím říci, že Riva se mi jeví ještě minimálně o řád výš. Když je postavím vedle sebe, nemohu se zbavit dojmu, že Rocácká verze je taková nějaká chudá s velkým množstvím nedotaženin. Jízdní vlastnosti jsou srovnatelné. U zvukových verzí je Riva opět trochu vpředu. Zvuky jako takové jsou srovnatelné, ale asi budou jiné verze zvukových dekodérů. Možná provedením provedením samotným. U té Rocácké se totiž o dost častěji stává, že zvuk po odmáčknutí funkce okamžitě vypne.
To asi tak v kostce.
kvasha píše:jiri739 píše:Docela by mě zajímalo srovnání s tím zeleným Brejlovcem od Rivarossi co se týká kvality zpracování. Ten od Rivarossi je tak o litr dražší.
Přestože považuji model od Roca za zdařilý, musím říci, že Riva se mi jeví ještě minimálně o řád výš. Když je postavím vedle sebe, nemohu se zbavit dojmu, že Rocácká verze je taková nějaká chudá s velkým množstvím nedotaženin. Jízdní vlastnosti jsou srovnatelné. U zvukových verzí je Riva opět trochu vpředu. Zvuky jako takové jsou srovnatelné, ale asi budou jiné verze zvukových dekodérů. Možná provedením provedením samotným. U té Rocácké se totiž o dost častěji stává, že zvuk po odmáčknutí funkce okamžitě vypne.
To asi tak v kostce.
Michal Dalecký píše:Chlapi, za me rikam budme radi ze tu mame novy, kvalitni model a potencialne i dalsi verze. Oni u tohoto modelu museli vychazet z koncove ceny, ktera je slusna. Konstrukce karoserie je resena s minimem dosazovanych dilu jejichz montaz by zvysovala cenu. Pak by byl 99,9% model a zase se nebude libit cena. Prave proto je resena karoserie z jednoho kusu a ta zasuvka je jeji soucasti.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Adam_B a 1 návštěvník