Ahoj všichni,
mám tu ještě jednu možnou úpravu své vysněné koncové stanice (nejhůř začátkem března začínám stavět!

) - v podstatě jsem vše zrcadlově převrátil. Přibyla malá remíza pro 2 diesely (zřejmě karkulka na posun a nocující Sergej/Hektor)
Hlavně si nejsem jistý místem označeným třemi výkřičníky - dochází tam ke křižování hlavní trati s výtažnou kolejí; vůbec netuším, jestli se to smí nebo nesmí
Tovární areál je pouze naznačený; ale už teď vím, že bude cca 1-2 cm nad nebo pod úrovní nádraží, aby celý panel nebyl jedna placka.
http://www.doucime.com/photos/zrcadlo2.jpg
Doba cca rok 1970, měřítko TT
A protože je poslední dobou móda přidávat příběh, tak tady taky jeden mám

.
Jaro 1970 - dříve bezvýznamná zastávka Podivín dostala před dvěma lety nový kabát - komplet nová staniční budova, tři koleje navíc a nová továrna hned vedle. Strojová stanice je taky nová - a protože měla být pára už jen v čele historických vlaků, není v nádraží točna. Jenže distribuce nových dieslů se někde zasekla a vlaky s uhlím a cementem pro novou fabriku stále ještě občas přitáhne Němka nebo Štokr (a ti pak musí do nejbližší stanice potupně couvat).
Právě teď je pět ráno a ve stanici odpočívá Sergej s nákladem uhlí. Čeká, až posunovači v karkulce rozvezou do fabriky uhláky a přivezou zpátky naplněné rajky a prázdné vozy. Mezitím přijíždí v 5:37 nová karkulka s pěti rybáky a vykládá zaměstnance fabriky. Karkulka se hned připojuje na druhou stranu osobáku a prakticky prázdný vlak odjíždí zpátky do výchozí stanice.
Ve stanici panuje až do devíti čilý posun; posunovací karkulka vykonává několikrát poměrně dlouhou cestu z nádraží do fabriky a zpět a všichni mají plné ruce práce - tedy kromě mašinfýry Sergeje, který si zašel do místní nádražní restaurace na snídaňovou držťkovou polívku.
Lehce po deváté naskočí obsluha sergeje do mašiny, přejede na začátek vlaku a odjíždí zpátky odkud v noci přijel. Karkulka mezitím v depu načerpá naftu a nádraží až do dvanácti osiří - to se do ní vrátí zase karkulka s rybáky, vyloží zaměstnance na odpolední směnu a počká na pracanty z ranní...
Mimochodem - ano, stanice Podivín není imaginární a je na koridoru. Mám v plánu vystavět staniční budovu a prostor před nádražím podle skutečnosti.