MaHa píše:Na závěr snad jen říci to co už napsal Houmr - nemáš se Sandy za co stydět, protože pokud Ti pojezd dobře slouží, tak není co řešit.
Sandy mu jsem psal mimo konferu o fotky a on mi je ochotmě poslal. Ještě bych se velmi rád na ten jeho pojezd podíval.
Pak můžu říci, jestli stojí za to remotorizovat.
Podle fotky bych spíš řekl, že ne, ale já nemám rád kategorické a globální závěry jako Ty MaHa.
Jestli je Sandy spokojen s tim co má je přeci v pořádku ne ?
Na druhou stranu proč nezlepšit to co mám jde-li to. To si musí každý zvážit sám.
Také má každý trochu jiné nároky - to co uspokojí Sandyho neuspokojí mne třeba mne nebo něko jiného.
Můse samozřejmě stát, že ten pojezd jezdí skvěle a pak je to dobrá zpráva pro všechny, že si nemusí poiřizovat tu MANku celou.
Protože v dílech je bohužel nedostupná - což je škoda, protože by pak její pojezd by bez rámu vyšel na cca 1600 CZK. (Motor + převody s koly)
Klukum jsem na požádání poslal fotku. (Ty bohužel nemáš uveden email):cry:
Ty máš u sebe oba tyhle pojezdy (MAN a KuBer) abys je porovnal ?
Respektive porovnals je už a proto jsem píšeš ?
MaHa píše:Protože Zdenek Valter v sekci remotorizace stále ještě neuvedl reálně (tj v Česku) dosažitelný zdroj jím doporučovaných "Mashim" je tímto (alespoň pro mne) tato značka nadále fyzicky nedostupná

Já jsem nikdy netrdil, že znám nějakého dovozce MASHIMA v ČR.
Také to přeci neznamená, že když se zde nedá koupit na krámě jako houska, že je nedostupný.
Domnívám se, že když jsem ho dokázal sehnat a koupit já (a nebyl jsem sám). Dokáže to i leckdo jiný.
To že je pro Tebe MaHa nedostupný je možná i tím, že nemá ty správné kamarády.
MaHa píše:Pokud bych totiž objednávaval na jím zmiňované adrese, pak bych musel udělat objednávku řádově za 10 000,-- USD a možná i víc aby se se mnou výrobce z druhého konce světa vůbec bavil.

Pochopitelně bavil byť by Ti ten dovozce samozřejmě nedodal kusovku přímo, ale zprostředkoval Ti kontakt na jeho dealery např. z USA.
S těmi se dá mluvit i kusu. Pochopitelně kupovat jeden motor se nevyplatí kvůli dopravě ale cca 4 a níce už jo.
Druhá možnost je koupit si jej jako náhradní díl do konkrétního modelu.
A co Buehler ten má v ČR zastoupení ? Prodá mi jeden motor ?