Tak se mi stala takova drobna nehoda - na remizu (je videt na nekterych fotkach) mi spadl kryt, ktery pouzivam na ochranu kolejiste pred prachem

Destrukce byla totalni (stavebnice se rozlozila opaet na puvodni dily tak, jak to bylo pred sestavenim), na druhou stranu se tim, ze remiza zachytila cely naraz, zabranilo destrukci zbytku kolejiste, takze vse ostatni prezilo bez uhony...Ale proc to sem hlavne pisu - jelikoz sem se pokusil divat na tuto nehodu z te lepsi stranky

, zacal jsem hned premyslet, jak remizu nahradit, a krome opetovneho postaveni remizy nove, me napadla nasledujici varianta:
Jelikoz modeluji obodbi priblizne po r. 1980, tak bych mohl znazornit situaci, kdy jiz byla nepouzivana remiza zrusena a uvlonene misto po ni vyuzito k vykladani uhli/sterku nebo proste nejakeho jineho materialu, pricemz po puvodni remize a mistu pro zbrojeni lokomotiv zbyl jen vodni jerab (viz foto), protoze ten se mi likvidovat nechce...Vozbu vsech vlaku ted zajistuje motorova trakce, jejiz vozidla zbroji (prip. nocuji) v odbocne stanici, ze ktere tato lokalka vychazi, proto prestala byt remiza vyuzivana...
Otazka je, nakolik je takova situace relana na skutecne zeleznici ? Zajima me, jestli ve skutecnosti nekomu za to stalo takhle starou remizu bourat a prestavovat, nebo jestli se jen "nechaly ladem"...?
Take me jeste napdalo, ze bych mohl u te koleje, kde remiza stala zridit normalne zauhlovani (skladka uhli + pasovy dopravnik treba) + vodni jerab, ale bez remizy - slouzilo by jen pro dozborjovani lokomotiv behem dne, ale stroje by nocovlay jinde...bylo to takhle i nekde na skutecne zeleznici ?
Diky vsem za rady, prip. i dalsi navrhy jake reseni zvolit !