od themuf » čtv 02 črc, 2009 9:45 pm
A zase. Skončilo to u toho, že někdo neunese kritiku a hned se ohání výtvory druhých. Řeknu ti to takhle, jestli víš o kolejišti v podbabě, tak ho mám na svědomí taky, takže mi opravdu prošla nějaká řádka modelů pod rukama (a to i tak, že jsem je dělal na prodej), takže opravdu mě "nenachytáš" na to, že bych někoho kritizoval a sám nic neuměl. Btw, přestavby typu všemožnejch pracáků, jako například 5572, kterej je taky dost atyp mám za sebou....
Jinak co se týče toho, že u stavebnice "neni co skazit", tak otom bych se i hádal... u každý stavebnice tramvají, který jsou teď k mání, je potřeba dosti brousit a kitovat, aby to vypadalo dobře. To se týče hlavně T4, ale i KT a T6. O laku nemluvim. To je třeba věc, kterou nepochopim, proč, když už někdo udělá takovej model, dá si práci s tím, že musí spojovat díly z dvou stavebnic, tak proč už neudělá i tu střechu podle reálu. Dyť to je tak zanedbatelná věc... obrousit a nalepit nový chodníčky a větračky.
Já ti nekazim a nechci kazit radost z toho, že máš asi jedinej model tohoto typu, a že ti jezdí, svítí, atd., ale když bněkdo něco vystaví, tak buď pochválim, nebo pokritizuju.
Jinak si myslím, že se neni o čem bavit, co se týče přístupu do modelu, vždy bych to řešil přes spodek. Nikdy jsem to ani nikoho neviděl řešit jinak... Přes střechu to ztrácí modelovost...