Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf

kpt.Budha píše:Tedy pánové, musím se přiznat k naprosté pitomostiJsem jediný trouba, který v nadšení z nové myši a z nové grafické úpravy nepochopil, že ten displej není dotykový?
Já asi žiju v nějaké jiné době či co. No nic, asi už jsem v životě vyhodil i více peněz za nějaké větší nesmysly.
Jinak oficiální promo video se nese v duchu: "tohle ještě nefunguje, takhle to bude fungovat v prvním updatu..."
Ivan píše:kpt.Budha píše:Tedy pánové, musím se přiznat k naprosté pitomostiJsem jediný trouba, který v nadšení z nové myši a z nové grafické úpravy nepochopil, že ten displej není dotykový?
Já asi žiju v nějaké jiné době či co. No nic, asi už jsem v životě vyhodil i více peněz za nějaké větší nesmysly.
Jinak oficiální promo video se nese v duchu: "tohle ještě nefunguje, takhle to bude fungovat v prvním updatu..."
Nejsi sám, také jsem myslel, že bude dotykový.
Jinak pro upřesnění, na téhle fotce není myš new gen, ale stará WiFi Roco myš.
jipol57 píše:Zdá se mně, že jediné pozitivum na tom je, ten enkoder. Předpokládám teda, že točením vpravo se zvyšuje, vlevo snižuje rychlost, zmáčknutím rychlost 0, další zmáčknutí reverz. Nastavená rychlost je na displeji.
Takhle to má PacoMaus, a je to tak dobré.
Nebo taky může být jen reverz, rychlost zůstává. To znamená, že loko dobrzdí a okamžitě se rozjede opačně. Takhle to má SimpleMaus. Ten nemá enkoder, ale poťák.
EDIT: a všiml jsem si, že nemá písmenka na tlačítkách. Jak se zapisuje název lokomotivy? A vůbec všechno, např heslo wifi?
cliftorr píše:Pánové nechci bejt rypna , ale Roco udělalo video na newgen myš , tak bych rozhodně kouknul před koupí:
https://www.youtube.com/watch?v=RVkR_oOq5Ak
horak píše:Ivan píše:kpt.Budha píše:Tedy pánové, musím se přiznat k naprosté pitomostiJsem jediný trouba, který v nadšení z nové myši a z nové grafické úpravy nepochopil, že ten displej není dotykový?
Nejsi sám, také jsem myslel, že bude dotykový.
Jinak pro upřesnění, na téhle fotce není myš new gen, ale stará WiFi Roco myš.
Nechcem ani ja rýpať, ale treba si ten obrovský obrázok otvoriť v druhom okne.
SÚ TAM MYŠI DVE - STARÁ A NOVÁ.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník