Moderátor: Michal Dalecký
jipol57 píše:Samozřejmě, že byly většinou černé. Ale vyjímky byly. Občas taxikáři mívali barevnější. Nevím jestli z výroby. A pamatuji si, nějaké sedmdesátky, že v blízkosti mého bydliště, měla nevěsta bílou 603. Docela rarita v té době.
Milan.D. píše:Ahoj, moc pěkné, čistá a pečlivá práce, jako vždy. JPMK nabízí více typů cisteren na mléko, taky jsem jednu stavěl, ovšem ještě z resinu. Jsou teď ve stavebnici všechny díly včetně kabiny z 3D tisku? Já naposledy stavěl cisternu Benzina a tam byla kombinace obojího. Pokud už je vše 3D tak to už je vyšší level a bude se to stavět dobře. Mají spoustu zajímavých vozidel, takže časem si určitě ještě něco pořídím.
Milan.D. píše:Ahoj Petře, díky za informaci, pokud jsou modely z 3D tak to bude úplně jiná liga. Mě se líbí ty RN. Zkusím zjistit, jestli jsou už taky ve 3D. Stavěl jsem už RN valník, ale část resinového rámu byla tak zdeformovaná, že jsem ji musel odříznout a vyrobit znovu. Docela jsem zase dostal po těch všech vagónech chuť, postavit nějaké silniční vozidlo.Nakonec ještě obrázek mojich mlíkařů ještě z resinu.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků