Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
fulda píše:Nedá mi to, když vidím ten ohnutý konektor.
Tyhle konektory se velice snadno vyletovávají. Prostě z boku dloubneš pod ten černej plast (z boku, protože je tam díra), plast stáhneš a pak vyletovávám jednu nožičku za druhou, to už jde snadno.
Ale jinak krabka dobrá. Koukám, že máš jinej tvar pastelky.
Isaac ještě do dírek pod tlačítka udělal takové hříbečky jako hmatníky.
jipol57 píše:Ale při těch 28 jízdních stupňů, 1. krok nastaví na budíku 12km/h, a ručička skočí skoro do 1/4, dráhy. To je záměr, nebo to tak vyšlo, nebo ještě programový bug?
jipol57 píše:Pozor na nevyžádané balíčky. Je toho teď plno. Zvlášť s dobírkou. Ale i bez, a potom se domáhají placení.
Ivan píše:jipol57 píše:Pozor na nevyžádané balíčky. Je toho teď plno. Zvlášť s dobírkou. Ale i bez, a potom se domáhají placení.
Proto se právě ptám, zda to může být ono nebo podvod. Dobírka to není.
Snad ještě pošle avízo obchod, zatím mám jen info v aplikaci zasilkovny, že budou doručovat.
fulda píše:... a tím pádem se mi to ani ladit nechce.
Je to takový důsledek toho, že při 28 jízdních stupních jsou 4 stojící stupně.
JenikPluto píše:Ivan píše:jipol57 píše:Pozor na nevyžádané balíčky. Je toho teď plno. Zvlášť s dobírkou. Ale i bez, a potom se domáhají placení.
Proto se právě ptám, zda to může být ono nebo podvod. Dobírka to není.
Snad ještě pošle avízo obchod, zatím mám jen info v aplikaci zasilkovny, že budou doručovat.
S nejvetsi pravdepodobnosti to podvod je (HK client). Objednavky z Aliexpress (pokud si clovek u prodejce nevymini jiny zpusob dopravy) dorucuje uz nejakou dobu vyhradne Ceska Posta (spolupracuji primo s trzistem).
Jeste ad HK client - prvni, co vypadne z Googlu: ""HK client" (often appearing as HK Client, Pactic HK, or HK Excellent E-commerce) is associated with a widespread, fraudulent cash-on-delivery (COD) scam targeting consumers in the Czech Republic. Victims receive unsolicited, low-value goods (like cheap scarves or items never ordered) and are tricked into paying for them."
JP
Ivan píše:Zboží mi jede ve dvou balíčkách, jedno pod odesílatelem přivezla česká pošta.
Pak se mi ještě objevil záhadně v zásilkovně aplikaci balíček od "HK client", myslíte, že je to ono? Alík mi ještě info neposlal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků