Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
JendaTT píše:A ještě odbočím, pro LCD ST7789V se mi osvědčilo používat mipi_spi s plnohodnotným 16bit color vykreslováním pomocí LVGL 9+. S TFT_eSPI mi vykreslování běželo "moc dlouho". Jestli by to šlo použít i u "zlaté" desky, netuším.
Kavka_ píše:Vyjma chybějící zásuvky na externí anténu to vypadá naprosto indenticky.
jipol57 píše:Můj má číslo přesně, jak byl v odkazu na ALI, a konektor WIFI taky nemá.
Kavka_ píše:Přidám své foto - koukám na to a přijde mi to prakticky identické, snad jen rozdíl v úhlu odbočení konektoru "SPEAK"
fulda píše:Ale na rozdíl od těch co znám, tak tahle má "zlaté" pokovení měřících plošek S1 -S5 a dírek na šroubky.
Tady budu raději odpovídat jen za XpressNet (a z21 protokol). Podle definici si knihovny lokomotiv udržuje centrála. Součástí informací v knihovně je právě počet rychlostních stupňů. Takže je jedno, jestli máš připojenou MM, nebo ne, ta informace je v centrále.jipol57 píše:Jak je to s jízdními stupni u jednotlivých loko? V PacoMouse se nezadávají, jak bývá běžné, ale jak jsem poznal, tak si to převzal z připojeného MM. Běžně provozuji 28 stupňů, ale omylem jsem na některých loko, měl nastaveno 128 (v MM). A takhle si to převzal Paco.
Napadlo mě, jak se bude chovat, když žádný jiný ovladač k centrále připojený nebude?
Vše jsem vypnul, MM odpojil. Znovu zapnul, jen s ovladačem Paco. Pamatoval si jízdní stupně různých loko, od minula.
Tohle eviduju, ale zatím jsem se nedostal k tomu to pořádně prozkoumat.jipol57 píše:Ale při těch 28 jízdních stupňů, 1. krok nastaví na budíku 12km/h, a ručička skočí skoro do 1/4, dráhy. To je záměr, nebo to tak vyšlo, nebo ještě programový bug?
Ostatní kroky skáčou 2-3 km/h.
Update bude, určitě minimálně ta hra s displejem si zaslouží update. Ale o updatech mi nesmíme ani naznačovat.jipol57 píše:Bude nějaký update? A tak perfektní ovladač bude ještě skvělejší?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník