Moderátor: Michal Dalecký
M&T píše:jipol57 píše:Jestli vědí, že střídavé, měly větší kšilty nad okny
Aj keby vedeli, tak pochybujem, že to niekto v MTB bude riešiť. Ako je u nich zvykom (použijúc ich štýl komunikácie) ... "kvôli posraným šiltom predsa nebudú robiť novú formu" ....
Jirka Černý píše:Někdo už to věděl, někdo to vytušil podle inzerátů na bazarech a je to tady. Lavina Rybáků. Tedy není to pro mně zrovna stěžejní model, ale když tak koukám na kvalitu provedení a přecejen na Československé kolejiště rozhodně patří. Jo, myslím že jsem si právě zdůvodnil nákup celého setu.
Kerberos píše:Aaaa...
Jak si mám zdůvodnit nákup všech tří setů...???
jirie123 píše:Dva pětivozové bude prodávat El-H0 (jeden III. ep. a druhý IV. epocha)
sidlo píše:jirie123 píše:Dva pětivozové bude prodávat El-H0 (jeden III. ep. a druhý IV. epocha)
Rozmáhá se nám tu takový nešvar. Chtějí to podojit, tak budou prodávat zvýhodněný set 5-ti vozů.
sidlo píše:Rozmáhá se nám tu takový nešvar. Chtějí to podojit, tak budou prodávat zvýhodněný set 5-ti vozů.
jipol57 píše:...
Edit: ještě reakce na poslední příspěvek. Bohužel, je to dnes drahý koníček. Není to jako za mého dětství, vagon 10 Kčs. A i tak jsem dostával jen na Vánoce.
Ale píšou, "Cenově zvýhodněný set". To znamená, že nevylučují prodej jednotlivě. Jen asi s vyšší cenou. A množstevní slevy, jsou běžná praxe.
Zpět na Velikost H0 (komunita H0)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník