lubz píše:Pane kolego, to Piko 47541 je laminátka S 499.1023 v TT a jen jednoduchým zadáním do vyhledávače zjistíte, že: je model 6.300,- super tip 6.432,- a např. 2 děti 6.614,-. Tož tak
Tak pane kolego, nejprve byste si měl ujasnit parametry. Ve svém prvním postu jste uvedl, že na BMŽ je zvuková laminátka za 6500, což je tedy tato. https://www.bazarmodelovezeleznice.cz/p ... tka-csd-tt
Když jsem napsal, že zvuková laminátka se prodává za cca 9.500 ,tak napíšete, že jednoduchým zadáním zjistíte, najdete ceny kolem 6.500.
No to je sice fajn, jenže jde o anologové modely,nikoliv digi se zvukem, což je dost podstatný rozdíl.
A na tom vašem supr čupr webu se digi se zvukem prodává za 9782,- Kč .
A ne, nejsem nikterak spřízněn s BMŽ, jen nemám rád zasvěcené komentáře, které jsou úplně mimo.
Ahoj všem,
už delší dobu jsem nebyl na BMŽ - p.Horský a nestačil jsem se divit některým "bazarovým" cenám. Např. Roco M152 s vagónem analog za 5.500,- , Piko zvuková laminátka za 6.500,- a zvukový Sergej Piko za 7 táců. Uniká mi snad něco? Když u některých e-shopu to jsou ceny za nové zboží.