Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
HonzaM píše:K vytvoření tohoto příspěvku mne přivedl jeden příspěvek ve vláknu o trixtově kolejišti. Zvažoval jsem zda ho dát do sem nebo do témat DCC v praxi nebo do téma Elektrika a elektronika, do téma Začátečnickě dotazy.
zdeno píše:Nech se mladši snazi.
kpt.Budha píše:tak si přeci při zkratu nepomůžu, protože centrála je stejně vypnutá, ne?
Zlámalík píše:zdeno píše:Nech se mladši snazi.
Zdeno, ono to může zajímat i staré, netřeba to takto komentovat.
sidlo píše:Při zkratu by se měl vypnout pouze výstup DCC main. Vše ostatní by mělo běžet dál.
Zlámalík píše:V praxi ale myslím, málokterá centrála pro "domácí" použití ty nároky splní, ne? Kde najdu jeden výstup pro trakci, jeden pro příslušenství
sidlo píše:Takže při zkratu na trakci běží příslušenství normálně dál.
sidlo píše:kpt.Budha píše:tak si přeci při zkratu nepomůžu, protože centrála je stejně vypnutá, ne?
Při zkratu by se měl vypnout pouze výstup DCC main. Vše ostatní by mělo běžet dál.[/quote]zdeno píše:kdesi jsem videl vyuziti detekci obsazeni, ktere dokaze poslat paket Loconetu o prestaveni vyhybky do spravneho smeru popredu.
Ale ani netusim, kde jsem to videl. Nech se mladši snazi.zdeno píše:kdesi jsem videl vyuziti detekci obsazeni, ktere dokaze poslat paket Loconetu o prestaveni vyhybky do spravneho smeru popredu.
Ale ani netusim, kde jsem to videl. Nech se mladši snazi.zdeno píše:kdesi jsem videl vyuziti detekci obsazeni, ktere dokaze poslat paket Loconetu o prestaveni vyhybky do spravneho smeru popredu.
Ale ani netusim, kde jsem to videl. Nech se mladši snazi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník