Ahoj na sever. Preji tobe Milane i cele rodine se Slovacka vse nejlepsi do Noveho roku, hlavne zdravicko a modelarske radosti ktere jak vidim si uzivas. To by tak proslo u nas Takovy layout vinouci se z dilny pres loznici, chodbu az do detskeho pokoje. Takovych 20m delkovych by to dalo. Jen bych musel manzelku vystehovat asi z baraku . Tak se mej, a at se ti dari. Cipisekmp.
K vozu Pao od moduly. Co je špatně? Tank není v měřítku nebo vůz Pao Jsem bývalý zaměstnanec Opravářského závodu 025 Nový Jičín a mám zažito, že tank je na voze jen 2/3 pásu. Šířka tanku je větší.
No..., T55 šířka 3270, přes pásy o pár mm méně, Pao 3100 mm, takže přesah cca 80 mm na každé straně, spíše přes pásy méně, v modelu cca 1 mm, máte pravdu u mého je to o něco méně, asi 0,5 mm. Tady ve skutečnosti s T55
Někde jsem četl o nabídkovém řízení na nové vozy asi pro německé tanky. Jsou širší a o 1/3 těžší. Nikdo se nepřihlásil. Pravděpodobně by byly širší než je průjezdný profil. I v minulosti vozy s tanky u nás měly nějaká omezení. Z vašich fotek, článek pásu 60 cm viditelný přesah tam je víc jak 10cm.