Pavel-HP píše:Honzo, jako obvykle zase kecáššš!
X3 i X1 stále žije. Stejně jako IT mimozemšťan.
Technická, mimozemšťan nebyl IT, ale E.T.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf
Pavel-HP píše:Honzo, jako obvykle zase kecáššš!
X3 i X1 stále žije. Stejně jako IT mimozemšťan.
zdeno píše:HonzaM píše:Byl jsem na řadě mezinárodních setkáních FREMO kde se jezdí téměř výhradně s FREDy a nikde jsem se nesetkal s rozvodem kterému by někdo říkal X3. Samozřejmě vím, že vlastní LocoNet signál je na pinech 3 a 4, ale rozvodu pro ovladače se jednoduše říká “LocoNet”. Rozvod je od řídící centrály do rozvodu pro ovladače veden prostřednictvím modulu RSCLD kde je na vodiče 1 a 6 přiveden DCC “kolejový” signál, ale rozvodu pro FREDy nikdo neříká X3.ale jen prostě LocoNet. Chceš-li pŕipojit jen jeden nebo pár FREDů, připojíš je jednoduše do zásuvky na všech centrálách označené prostě LocoNet. Žádné X3 nemusí shánět nepotřebuje.
Nikdy jsem nemel zajem prorazit na cizi trhy, teda mne jine trhy, ako Cesko nebo Slovensko nezajimaji.
Aj clanky pisem v cestine a proto su pro cizi kraje nezrozumitelne.
Kedy to uz konecne pochopis a prestanes zbytecne vyryvat a argumentovat IT mimozemstany !!![]()
Pavel-HP píše:X3=LocoNet není třeba jej tvořit, už ho máme
X1=J K a ty dva dráty taky máme
Tak kde je Honzo problém??
prcek píše:No a pak nastaly obvyklé točky, kdo byl první, kdo je lepší, jak se říká LocoNetu atp. až po (zbytečný) kopanec a ublížené fňukání.
Alespoň tak se to jeví mně.
zdeno píše:prcek píše:No a pak nastaly obvyklé točky, kdo byl první, kdo je lepší, jak se říká LocoNetu atp. až po (zbytečný) kopanec a ublížené fňukání.
Alespoň tak se to jeví mně.
Podrazacky koment, jak je u Prcka obvykle. Viz klicenka.
Kolik si vymyslel, navrhnul, sestrojil a nabidnul zarizeni na Loconet nebo DCC ??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník