Třinecké železárny. Plošinový vůz + přepravník na ledascos je hotov. Naložil jsem betonový překlad a zajistil se řetězem. Bohužel při svém mládí už si nepamatuji, zda se podobné převozy po podniku upevňovaly nebo jinak zajišťovaly proti posunu nebo spadnutí nákladu. V areálu podniku se většinou jezdilo pomalu.
Třinecké železárny. Tak zatím mám pro železárny postaveno 17 vozů. Teda konkrétně pro tento podnik. Jinak mám pro hutní provoz postaveno daleko více vozů a pár lokomotiv. Pomalu abych přemýšlel pro stavbu hutního provozu.
Naposledy upravil Tempotaxi dne pát 07 lis, 2025 5:31 pm, celkově upraveno 1
Bohužel na speciální vozy, zatím nemám potřebné podklady a dostatek detailních fotek. Většinou takové vozy mají třeba menší průměry dvojkolí, jiná spřáhla a některá vozidla ani nemají nárazníky. Dále některá vozidla mají vlastní pohon anebo jsou poháněna vrátkem. Možná, že některá taková vozidla vzniknou.
Třinecké železárny. Zde je třeba vůz na přepravu válců pro válcovací stolici. Válce se skladují na vhodném místě, a když je potřeba, tak se převezou do válcovny. Občas se musí válec opravit vyvařit chybějícím materiálem a pak se v soustružně válců upraví na potřebný rozměr.
Naposledy upravil Tempotaxi dne pát 07 lis, 2025 5:49 pm, celkově upraveno 1