kpt.Budha píše:Ok, děkuji. Tuto centrálu stejně nevlastním, jejich nahrávátko také ne, takže se tím nebudu dále trápit.
Jak už psal Viktor (vvitty) , tak může zvuk nahrát on.
Tak se nabídnu i já. Chotěboř / vysočina. Vlastním Zimo MXULFA . Samotné nahrání zvuku do dekodéru je otázka pár minut na počkání (samotné nahrání cca do pěti minut i se stažením zvuku z netu, tedy pokud se nahrává zvuk do dekoderu přes rozhraní SUSI, viz možnost MXULFA, přes DCC - viz Z21 je nahrání desítky minut až hodina). Co to trochu zdrží (pár hodin až dva dny - dle stránek pana Smutka - většinou zasílá odemykací kód do pár hodin od objednání) je objednání odemykacího kódu pro nahrání placeného zvuku od pana Smutka - jacek modely... Tímto ho nehaním, naopak chválím, za vcelku rychlou reakci, ani já nejsem stále on-line.
Co si může zákazník doma udělat, tak je vyčíst výrobní kód dekoderu (CV 250, 251, 252 a 253) a objednat si nahrávací kód kupředu
http://obchod.jacek-modely.cz/zvuky-a-n ... jacek.html , pak jsem schopen nahrát zvuk (po předchozí domluvě) na počkání.
p.s. nejsem žádný obchodník, pouze běžný koncový uživatel, který občas může pomoci jinému koncovému uživateli.