Nevím, co je to crop

Ale jestli to souvisí s tou fotkou, tak jsem se divil, proč je tak monstrózní. Model vyfotím. Fotka má strašně moc gigabajtů. Umístím ji na FB, čím 95 % gigabajtů zmizí. Pak ji stáhnu zpět do mobilu. Nato píšu příspěvek a k němu fotku přiložím. Tento postup mi naprosto vyhovuje. Někdy se v něm zobrazuje veliká. Někdy je malá, někdy se dokonce vloží v režimu, kdy se u ní zobrazuje číslo udávající počet jejího zobrazení návštěvníky vlákna. Nikdy jsem nepochopil, jak se k tak různým nahodilým výsledkům dospěje stejným způsobem tvorby příspěvku, ale je mi to úplně jedno. Zde bylo cílem ukázat typ vozu, což se povedlo. Pokud chci ukázat něco jiného a fotka je neostrá, tak udělám novou. Vím že na FB je jakési vlákno, kde nějaký ...... cenzuruje všechny fotky, které nodpovídají asi stovce pravidel, jak má byt fotka správně zkomponovaná, ale tojsem si zablokoval, aby na mě už nikdy nevybaflo. Ještě nikdy jsem nefotil nic s železniční tematikou a s cílem, aby fotka vypadala jakoby ji dělal Tono Stano.