petehasky píše:Sandy: neomlouvej se, uz jsem tu nekolikrat psal, ze kritika je dobra vec, uz jsem tu i nekolik veci opravil po spravnych podmetech a ktere jsem dokazal i akceptovat. Co se tyce kolejiste, tak ano je na motiv Bechynky, ale urcite nee jeji kopie. Kvuli memu malemu prostoru jsem musel hromadu veci ozelit a i z toho duvodu protoze se mi sem vse nevejde v realu tak si veci pozmenuji aby dany prostor byl atraktivnejsi pro oko. Spoustou veci se inspiruju u plastikaru a rad je zkousim. Ted se zas omlouvam ja, ale me to preplacane nepripada, je tam to co by ulice mezi zastavenou oblasti mela mit, ano lampy, VN, strouha i lajny silnice. Nereknu kdybych tam dal cirkus

ale takto mi to prijde vporadku vuci realite.
Jinak obe chyby jsme uz probirali, ano u hrebenacu je vetsi vrstva, ale je dana take tim ze ja potrebuju zamaskovat vysku toho nalepeno redutexu, trochu se bojim ze pri tensi by to vystouplo, ale priste vyzkousim. A chodnik, no juweela to prodava jako chodnikovou dlazbu, tak jsem doufal ze si to uplne nevycucali z prstu, nicmene urcite beru ze meritkove vypada velky. Ale me to do oka extremne nebije, jeste tu mam chodnikove kostky asi 3x1mm to byla druha moznost
Nezpochybňuji umělecký dojem...
Ale s přihlédnutím k osobě stavitele mi některé věci přišly divné.
Nepřijde mi, že by to byla přeplácané. Ale některé detaily mi přijdou dovedené moc do extrému:
Chodník - je to přání stavitele...
Lampy, vedení VN - bez připomínek
Silnice - naznačil bych jen nezřetelnou středovou čáru, určitě bez čar na krajnicích, místo toho bych přidal dva tři výtluky (opravené), to stavitel umí
Pangejt - jen zarostlý, bez nějaké divočiny z kapradí, lopuchů nebo vody.
Polní cesta - silnice vysypaná lomovou drtí, asfaltovýn recyklátem, klidně se zelení ve středovém pásu.
Je to malý výsek z krajiny a na mně působí hodně agresivně. Já bych ten vizuální vjem mírně změkčil.