Já si myslím, že spousta z nás dává do kolejiště rovinu určitého uměleckého dojmu. Čili že na úkor reality tu a tam něco zvýrazní, vypíchne. Ano, často z prostorových důvodu je to natěsno, ale jde o to, aby to působilo ještě uvěřitelně a jako celek fungovalo. Čím menší kolejiště, tom tento prvek narůstá, až se s toho může stát cameo. To je i můj přístup. Rozhodně tím nechci říci, že to má Petr přeplácané. Nemá, nestaví mini a myslím si, že vzhledem k velikosti kolejiště mu to funguje.
Možná kolejiště působí velkým dojmem, ale v reálu to zas tak obří není a není to modulovka.
Já neustále obdivuji jeho stínování a barevné přechody, toho prostě dosáhnout neumím. Je vidět, že je za tím mraky práce (asi více, než já bych byl ochoten dát).
A teď konkrétně k tomu, co se tu řeší.
Sloupy VN jsou téměř na okraji a myslím, že není potřeba pokračování kabelu. Možná by stálo za to, u krajního naznačit svedení kabelu pod zem, byl by to další detail do kolejiště.
Chodník jsem takový fakt asi neviděl. Takže záleží na autorovi, zda se líbí či ne. Líbí? No super, proč ne
Silnice s namalovanou čarou u kraje mi přijde pro danou epochu OK. Je to tak konec V.?
Stejně tak polnacka. Mne připadá reálná a proč by měla být nějak klikatá? Ona v reálu zas tak dlouhá není a jak tu někdo psal, traktorista chytne volant a jede. I polní cesty nebývají zas tak moc klikaté.
Co pro změnu nesedí mne, jsou černé spáry na zdivu. Dál bych do nich světlý wash. Inu, každý z nás má "úchylku" na trochu něco jiného.
Rád sleduji každou novou fotku a doufám, že ještě jich přibude spousta. Pro mne je to velká inspirace.
TTmini Jizerka III/IV ep. (1.3m2, DR5000, Z21 a MM) ... hlavně že mne to baví!