od Zlámalík » stř 20 srp, 2025 8:12 pm
Tak fajn, zkusme to nějak rozpést. Nejde o osobní rovinu. Nejde o to, co má kdo dělat a jak. Nikdo přece taky netvrdí, že si musím kolejiště naprogramovat a pak už jen koukat.
A nebojte, já jsem pochopil, jak jste to vaše "JÁ" myslel, jen jsem musel reagovat na váš způsob vyjadřování a taky na to, že jste zavrhl DCC jen proto, že jste se na první dobrou nevyznal v tom, co jsem vám doporučil a hned se naježil. Protože vy pletete dohromady digitál a automatizaci. Digitál neznamená automatizaci. Digitál znamená jen to, že část fyzického řízení je řešena dekodérem v lokomotivě, dekodérem příslušenství, resp. kodérem stavu tratě (zpětný dohled) a vám pak stačí se s těmito prvky bavit skrz (existující) protokoly.
Vezměme současný stav věci: Dostat analogové kolejiště do podoby vhodné k dálkovému (online) ovládání znamená nahradit současné analogové ovladače jinými a část kolejiště předrátovat, pokud to vůbec bude možné (mnohdy jsou použity mechanické přepínače atd.). A můžete řídit jen jednu lokomotivu, pokud neuděláte víc samostatných sekcí, které pak ale musíte složitě hlídat navzájem. Naproti tomu dostat digitální kolejiště do vhodné podoby znamená připojit se vaší webovou stránkou k serveru řídícího programu (v případě třeba toho JMRI) a můžete řídit, co si zamanete. To je ten rozdíl.
Rozumím tomu, že se vám DCC třeba nelíbí, protože ho vyvinul někdo jiný, i tomu, že to zatím máte v analogu, protože jste se tak rozhodl. Ale myslím, že řešit to v analogu je zbytečné úsilí, z výše uvedených důvodů. Ano, můžete to celé vyvinout od nuly, bez ohledu na současné standardy - DCC rozhodně není dokonalé a všespásné. Ale pak bude šance na nějaké rozšíření o dost menší. Stávajících kolejišt s digitálním řízením jsou mraky. Pokud ten váš systém bude nekompatibilní, dost si zmenšíte cílovou skupinu. Využil bych proto toho, že DCC znají všude a vyvinul bych tu komunikační nadstavbu, třeba s rozšířenými možnostmi jako rezervou do budoucna. Tak můžete dostat ten systém "do celého světa".
Pak je tady ovšem i psychologická stránka - modelář je z principu hračička a spíš, než koukat na monitor si bude chtít vláčky "osahat". Situaci, že bych se připojil na cizí kolejiště a s ním si jezdil, vidím jako méně pravděpodobnou už jen proto, že by na kolejišti musely stát připravené vhodné soupravy (a to zavání tím, že o tom, s čím si budu já hrát, rozhodne někdo jiný, zde majitel kolejiště). To může fungovat u kolejišť předváděcích, ale nevidím to moc reálně u domácích. Znamenalo by to, že bych musel mít vše trvale připravené k jízdě, i když si nejezdím sám. Tedy večer dojezdím a než půjdu spát, musím vše uvést do stavu, aby se kdokoliv mohl připojit a jezdit si. A co v případě závady, vykolejení? No... Tady jsem proto skeptický.
Rozumíme si?