Josefův Důl v H0

Vše co souvisí s moduly.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký

Re: Josefův Důl v H0

Příspěvekod Morris Zapp » ned 10 srp, 2025 1:11 pm

Taky jsem si tím prošel: nejdřív mi bylo divný, proč nikdo nepoužívá EW1, takový pěkný výhybky, hezky šetří místo :lol: , pak jsem si postavil cukrovar na EW2, no dobře, na vlečce se to snese, pak stanici na EW3 a dneska už pošilhávám po sortimentu TT-Filigran...

Važte si toho, jakou máte v H0 nabídku - a využívejte ji.
TT, moduly, epocha III/IV
Morris Zapp

Re: Josefův Důl v H0

Příspěvekod HonzaM » ned 10 srp, 2025 8:28 pm

richardisko píše:
Pawlik píše:Ta fotka s Esem na dvoukolejce je pastva pro oči!

Díky, na FB profilu (odkaz níže v mém podpisu) teď postupně zveřejňuji postup stavby toho segmentu s dvoukolejkou - a na eso s rychlíkem tam ještě taky dojde. ;-)

No, s těmi EW5... Dotázal jsem se hodně lidí včetně modulářů a tak nějak se mi to rozdělilo na dva tábory a tak 50:50. :D Jedni radí všechno v EW5, jiní zase první EW5 a zbytek EW3, že všechno v EW5 je přehnané. Tak si to budu muset ještě jednou vyskládat a hluboce se nad tím zamyslet.

U modulové stanice považuji za logické použít všude nejštíhlejší výhybky, které jsou k dispozici. Je dobré ale vyzkoušet jak to bude na rámu, který už máš, vypadat. Osvědčilo se mi vytvořit návrh v XTrackCad, vytisknout v něm projekt v měřítku 1:1 a to si položit na rám modulu. Stačí na to i tiskárna pro papír formátu A4, ta aplikace to umí rozdělit.
FREMO, Zababov N-scale
http://www.1ku160.cz
HonzaM

Předchozí

Zpět na Moduly