Ano, nějaké riziko, že to nakonec nebude vhodný rozměr, tu samozřejmě vždycky je. Byť chci jít modulovou cestou, nestavím to primárně kvůli jednoduché manipulaci při cestách na setkání, ale zejména kvůli rozumné skladovatelnosti a jedním z cílů je i minimalizace počtu "krabic" se složenými moduly - rozumějte částmi kolejiště. Vaše rady a doporučení jsem si do té zmiňované analýzy dal a když to dám na pomyslné váhy pro a proti u 120 cm vs 150 cm, přesto vše stále vidím více výhod v tom 150 cm řešení.
Není to tak dávno, kdy jsem pro jednoho zákazníka vyráběl zakázkový segment, který měl na délku přes 200 cm - manipulace s ním byla i v jedné osobě poměrně svižná. Takže s čím porovnávat mám. Pár fotek pro představu.
StandaR píše:Pro představu posílám několik obrázků z "na sucho" rozloženého kolejiva na styrodurových deskách:
Krásně se tam válí ta EW5/6 , bude jediná? Ty ostatní vypadají už jako EW3 (Možná klame fotka)
Ano, při bližším ohledání stanice jsem zjistil, že první výhybka na vjezdu je o dost delší než všechny zbývající ve stanici. Takže volba padla na EW 5, ostatní výhybky ve stanici budou EW3.