jipol57 píše: A proto Ti patří velký dík, že se s nalezenými archivními poklady podělíš.
Není zač.
Celé kolejiště, jako námět trvalo několik let a jednotlivé náčrtky od ruky se pomalu stávali realitou.
Ano bez připomínek, potom hledání v archívech, v knížkách, v časopisech, staničních kronik a dalších a dalších nasbíraných informací se pomalu začalo tvořit kolejiště. Za rok bylo kolejiště hotové, ale jednotlivé doplňky, nedodělky se dotváří i dnes. Sehnat odpovídající stavby, sehnat odpovídají tehdejší techniku, byl další oříšek. Nedá se naprostou jistotou napsat, že vše sahá přesně na datum 50 let. Něco je starší do 30 let, pak let válečných a horní hranice je rok 1965. Uvědomte si, že od roku 1945 až do prvních let 60sátých se skoro každé 2 až 4 roky něco mění a co platilo včera, už neplatí dnes a zítra to může být zase jinak. S tím vědomím jsem do toho šel. Jednoduší by bylo stavět 80 nebo 90 léta, ale pak by nebyl parní provoz a plno vozů a lokomotiv by muselo být teoreticky v kopřivách a tahle doba není to, co jsem hledal.
Na parní provoz byl důraz. A k parnímu provozu musí odpovídat osobní a nákladní vozy, náklady, popřípadě ji řazení jednotlivých souprav. Ano mám sestavené soupravy i pro léta 1910 až 1992, takže stanice muže sloužit, jako stanice Martinice v Krkonoších, kde se zastavil železniční čas.
Mně už nešlo postavit si kolejiště, prohánět vlak a kolejiště mít, jako sokl pro železniční modely.
Šlo mně posunout hraní dál, stavět modely lokomotiv a vozů, sestavovat soupravy a to vše podle fotek, plánků a archivní dokumentace a pak se kochat jízdou po kolejišti.
Takže se může jezdit podle epoch, nebo podle let nebo si udělat předávací kolejiště do podniku, ale i to předávací kolejiště má určitý řád a pravidla.
Komu se takové ježdění nelíbí, tak má smůlu a nechci dopadnout jak na jiných kolejištích, že táhne Němka osobní vozy ČD a Bardotka táhne osobní vozy KkStB. A v nákladu jezdí všechny epochy najednou.