Jirka Černý píše:Já bych to tak neprožíval, já zas mám několik vagonů z depa Bratislava od Roco. Navíc je šance že Igra to slovenské udělá, je to jen otázka času.
Upresnil by som to trošku. To, že niektoré vagóny od Roco boli Bratislava, či Bratislavská dráha, bolo spôsobené tým, že Roco vyrába/vyrábalo tieto vozy na Slovensku a v spolupráci s Xenia model vznikli tieto modely pod značkou Roco.
Ostatne takto teraz vznikajú modely ČSD teraz a sú zas len české.
Čo sa týka Igra, tak za celý čas, čo robia 8dv. Bai urobili v 3ep. JEDNU Bai Košice, JEDNO Da depo Bratislava.
V IV epoche bolo JEDNO Byz Žilina a JEDNO Da Nové Zámky a najnovšie tuším 2 vozy By Bratislava.
V 5tej epoche bol JEDEN voz ŽSR Zvolen a aj ten bol len pre vojenskú prepravu a doslova tam bolo, nesmie sa radiť do osobných vlakov!
Napriek tomu, že som skúšal prejsť všetky kat. čísla, možno mi ešte dajaký model v IV epoche utiekol.
V tomto čase majú podľa kat. čísiel celkovo 65 modelov Bai (8dv. a 4dv. nerozlišujú) a 18 vozov Da (nerozlišujú Da a DFa)
To máme celkom 83 modelov osobných vozov v mierke H0 a z toho celého je "až 7!" modelov ktoré predstavujú slovenské vozy.
A keďže sa zameriavam na 3ep. tak sú to "až" DVA! modely slovenské v 3ep.
Naviac nechápem politiku tejto spoločnosti, príklad: vychádza Albatros ktorý je síce muzeálny ŽSR ale v podobe výrobného náteru (nie presne, ale to je záležitosť MDC) a do toho Igra urobí krásne Ba v 4ep. a samozrejme české. Potom vydajú 3ep. ale nie Slovenské aby sa dali použiť k Albatrosu napriek tomu, že majú rovnaký dizajn s tým prúžkom.
Dúfam, že to tu ešte stále číta majiteľ Igra. Tak mu týmto spôsobom chcem odkázať, že by si mal v spoločnosti urobiť poriadok. V prvom rade, po konštruktívnej kritike k tomu ich supermodelu Tatra 148 AD20 som dostal od Igra model na FB BAN. Praktiky Igra sú jedna špinavosť, kedy najprv donútite predajcu nakúpiť obrovské množstvo stavebníc a potom ich sami na stránke zlacníte pod nákup obchodníka.
Koncepcia zamerania ponuky je jeden chaos. To sa tam striedajú ľudia ktorý manažujú ponuku každý pracovný týždeň?
Stavebnice sú koncepčne príšerné, problematické, cisterny v TT sú jedna tragédia, ktorá je zostaviteľnosťou niekde pri prvých short-run od SDV.
Tatra 148 AD20 bola ďalšou tragédiou (problémy s ramenom sú špinavosť od Igry) a obrovsky premárnená príležitosť pre inováciu celej ponuky automobilov Tatra 138 a 148 od Igra.
Výber predloh a skákanie z epochy do epochy a to naprieč mierkami ukazuje absolútny chaos v hlave projektového manažéra Igra, alebo je to rozhodnutím majiteľa rovnako ako pri MTB? Dnes niečo videl, tak to ideme hneď vyrábať? Dnes sa mi páči TT tak to urobme v TT, zajtra sa mi páči niečo iné, ale v H0.
To je chaos ako "Kráva"
Je to Vaša firma. Nám do toho môže byť šumák. Predať sa to predá, však u MTB to vidíme. Ale je to obrovský pokles od doby kedy Igra tu pridávala prvú Bai aby ju ľudia zhodnotili, tí to konštruktívne skritizovali a Igra prepracovala formu. Výsledok? Model je fakticky dokonalý.
Máte problém s zamestnancami? Tak ich prepustite a dajte tam niekoho kto to bude robiť zodpovedne.
Sám som projektový manažér, robil som v automotive, paradoxne vo firme ktorá aj od Vás brala obaly do automotive, bol som vedúci vývoja, viem ako sa to robiť má a u Igra to tak nefunguje!
Čas sú peniaze a chyby ktoré robíte Vás o peniaze pripravujú! Ak Vám to nevadí, tak žiadny problém. Mlčím. Ak sú ale u Vás rovnako ako u iných firiem peniaze "až na prvom mieste" tak by som sa na Vašom mieste poobzeral po inom manažmente!
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse