Podvozek považuji za vyladěný. Uvidím jak dopadne dlouhodobější testování, ale problémy moc nečekám. Musím seskládat 2 podvozek a vyrobit provizorní rám...
Celek se skládá z 5 dílů - levá a pravá polovina, spodní kryt, spona se sběrači a spona nad šnekem. Spony jsou nasunuty do rybinové drážky. Spodní kryt má západky na čelech a z boku mezi dvojkolími. Aby spodní kryt zůstal poddajný pro montáž, tak do něj nebudu integrovat masky podvozků. Masky nechám jako samostatné díly a budu je nasunovat shora na příčky spodního krytu, který ještě doplním o rybinové vedení.
Sběrače proudu jsou z fosforbronzového pásku Albion Alloys 1x0,135. Střední dvojkolí je pro jednoduchost bez sběračů.
Ještě pár konstrukčních poznámek:
Hřídelky pro ozubená kola jsou CADu modelovány na rozměr 1,35mm - při větším rozměru se kola netočila volně.
Halling neuvádí pro šikmá kola úhel β. Postupovat jsem tedy zkusmo, rozteč jsem navrhnul jako pro přímá kola a postupně zvětšoval. Skončil jsem na hodnotě zvětšení rozteče oproti kolům s přímými zuby 0,025 pro vložená kola vzájemně a ke šneku a 0,04 pro rozteč vloženého a nápravového kola. (nicméně i u pojezdů s přímými koly ALS rozteč lehce zvětšuji, pro eliminaci výrobních nepřesností a zajištění volného chodu - je to pořád ruční výroba, i když za pomoci tiskárny...)
Otvory v levé polovině podvozku, do které zapadají hřídelky a vodící trny z pravé poloviny lehce vystružuji, kdybych to nechal rovnou na 3D tisku, tak aby to šlo vždy spolehlivě do sebe, tak by zde byly příliš velké vůle