Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Jirka1 píše:Psal jsem tam, že bych zájem měl, ale doposud žádná odpověď...
F. Placheta píše:Jirka1 píše:Psal jsem tam, že bych zájem měl, ale doposud žádná odpověď...
Taky jsem tam chtel napsat a prihlasit se, ale vzhledem k tomu, co se zde pise o akcich kdy poradanych "teamem SCT" jsem tipoval, ze se spis neuskutecni a jak vidim spravne...a pritom je to skoda.
petrh píše:dle infa na webu SCT je jiz workshop udajne plne obsazen, skoda, ze soubor phprs pro pridani komentaru byl asi radej odstranen a nelze tedy zaslat komentar ci dotaz...
petrh píše:dle infa na webu SCT je jiz workshop udajne plne obsazen, skoda, ze soubor phprs pro pridani komentaru byl asi radej odstranen a nelze tedy zaslat komentar ci dotaz...
petrh píše:chlapci zvykejte si, virtualizace uz jde i do workshopu a zajezdu:) ne jen do serveru a map:D
Zdenek Valter píše:petrh píše:chlapci zvykejte si, virtualizace uz jde i do workshopu a zajezdu:) ne jen do serveru a map:D
No mne by stejně zajímalo kde a kdy se ten Workshop pro 50 lidí uskuteční !
asi si to jako reálná postava neumím představit tolik lidí na jednom workshopu ...
petrh píše:ad prodejna:) poslal jsme si zveda co bydli primo v Brandyse:) a zatim bezezmen:( a ja se tesil, protoze bych to eml kousek a chtel jsme chodit nakupovat nekam blizko, nu co, uz mam odjednavku ve svem preferovanem eshopu:)
Radek Mende píše:petrh píše:ad prodejna:) poslal jsme si zveda co bydli primo v Brandyse:) a zatim bezezmen:( a ja se tesil, protoze bych to eml kousek a chtel jsme chodit nakupovat nekam blizko, nu co, uz mam odjednavku ve svem preferovanem eshopu:)
Kdyby jsi nebyl "kovanej" Jiráskovec, tak by si už asi před třemi měsíci pochopil,že s tou prodejnou to byl takový Jendův žertík.
JJ fans sem dával foto ,na kterém je vidět,že v tom objektu ,kde měla být slibovaná prodejna se prodává italská móda.
Takže jsi mohl zvěda ušetřit zbytečné pochůzky a sebe nadějí.
Co se týče toho Workshopu,tak když ho pořádá Michal Dalecký,tak to má nějakou formu:místo a datum konání a tabulku přihlášených účastníků.
Tipuji,že ten co pořádá STC dopadne stejně jako výlet do Hamburku,po měsíci mlčení někdo vyběhne s tím,že je spouta spokojených modelářů a spouta fotek ,ale skupina kolem provokatéra Valtera nebyla žádoucí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník