Trolejove vedenie

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Trolejové vedení

Příspěvekod MaHa » pon 06 dub, 2009 5:48 pm

Trolejové vedení = obrovský zdroj prachu a pavučin, u dvojkolejek pak navíc špatný přístup na čištění kolejí. Osobně jsem jej už zrušil i když mělo své kouzlo. :?
Modelová železnice
DCC na zahradní železnici patří od roku 2013 do archeologického výzkumu bohužel
MaHa

Příspěvekod Zdenek Valter » úte 07 dub, 2009 10:58 am

Takže o workshop na STC žádný zájem ?
Zdenek Valter

Příspěvekod Jirka1 » úte 07 dub, 2009 11:05 am

Psal jsem tam, že bych zájem měl, ale doposud žádná odpověď...
Jirka1

Příspěvekod F. Placheta » stř 08 dub, 2009 5:36 am

Jirka1 píše:Psal jsem tam, že bych zájem měl, ale doposud žádná odpověď...

Taky jsem tam chtel napsat a prihlasit se, ale vzhledem k tomu, co se zde pise o akcich kdy poradanych "teamem SCT" jsem tipoval, ze se spis neuskutecni a jak vidim spravne...a pritom je to skoda.
HO - Digital - CSD IV

www.kolejiste.wbs.cz
F. Placheta

Příspěvekod Zdenek Valter » stř 08 dub, 2009 10:45 am

F. Placheta píše:
Jirka1 píše:Psal jsem tam, že bych zájem měl, ale doposud žádná odpověď...

Taky jsem tam chtel napsat a prihlasit se, ale vzhledem k tomu, co se zde pise o akcich kdy poradanych "teamem SCT" jsem tipoval, ze se spis neuskutecni a jak vidim spravne...a pritom je to skoda.

No bohužel s jejich akcemi je to jen smutná zkušenost a nejen moje !
Mne by takový workshop také zajímal proto jsem se zeptal zda je o něj zájem a zda je šance, že se sejde dostatečný počet zájemců.
Bohužel propozice jsou víc než kusé - tedy ani prostory a ani termín není předběžně určen a to může potenciální zájemce i odradit popřípadě budou vyčkávat.
Zdenek Valter

Příspěvekod petrh » stř 08 dub, 2009 11:50 am

dle infa na webu SCT je jiz workshop udajne plne obsazen, skoda, ze soubor phprs pro pridani komentaru byl asi radej odstranen a nelze tedy zaslat komentar ci dotaz...
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod Zdenek Valter » stř 08 dub, 2009 12:31 pm

petrh píše:dle infa na webu SCT je jiz workshop udajne plne obsazen, skoda, ze soubor phprs pro pridani komentaru byl asi radej odstranen a nelze tedy zaslat komentar ci dotaz...

WoW - jaké překvapení, že se taková informace objeví po zjevení Jana Jiráska v tomto fóru ;-)
A po zjištění, že by o takový workshop skutečně zájem byl ;-)
No ty komentáře to pokud vím nejde již cca 14 dnů.
Zdenek Valter

Příspěvekod Yarda » stř 08 dub, 2009 12:44 pm

petrh píše:dle infa na webu SCT je jiz workshop udajne plne obsazen, skoda, ze soubor phprs pro pridani komentaru byl asi radej odstranen a nelze tedy zaslat komentar ci dotaz...

Zájezd do Wunderlandu v režii SCT se taky uskutečnil k plné spokojenosti všech virtuálních účastníků, bohužel na reálné zájemce už místo nezbylo...:-)
Yarda

Příspěvekod petrh » stř 08 dub, 2009 12:50 pm

chlapci zvykejte si, virtualizace uz jde i do workshopu a zajezdu:) ne jen do serveru a map:D
H0 se synem
1981-2001 dom. st. Včelnička | 2001-4 Slaný | 2004-6 Nelahozeves | od 2006 Kralupy n.V.
petrh

Příspěvekod Zdenek Valter » stř 08 dub, 2009 6:57 pm

petrh píše:chlapci zvykejte si, virtualizace uz jde i do workshopu a zajezdu:) ne jen do serveru a map:D

No mne by stejně zajímalo kde a kdy se ten Workshop pro 50 lidí uskuteční !
asi si to jako reálná postava neumím představit tolik lidí na jednom workshopu ...
Zdenek Valter

Příspěvekod Pavel-HP » stř 08 dub, 2009 7:20 pm

Zdenek Valter píše:
petrh píše:chlapci zvykejte si, virtualizace uz jde i do workshopu a zajezdu:) ne jen do serveru a map:D

No mne by stejně zajímalo kde a kdy se ten Workshop pro 50 lidí uskuteční !
asi si to jako reálná postava neumím představit tolik lidí na jednom workshopu ...

Zřejmě je akce pořádána pouze pro zvané a asi 3x lustrované. Tak se nediv, že není nic bližšího známo. Nicméně, mám takové divné tušení, že vše skončí a vyšumí stejně jako nově otevíraná prodejna (už dlouho). :( :evil:
TT, epocha III. - V., U profil
www.vlakytt.cz
Pavel-HP

Příspěvekod Jarda H. » stř 08 dub, 2009 7:41 pm

Pavel-HP píše: ..... Nicméně, mám takové divné tušení, že vše skončí a vyšumí stejně jako nově otevíraná prodejna (už dlouho). :( :evil:

..... a jako výlet do Hamburku :wink: ! Mám z toho stejný pocit jako ty !!
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod petrh » čtv 09 dub, 2009 6:29 am

ad prodejna:) poslal jsme si zveda co bydli primo v Brandyse:) a zatim bezezmen:( a ja se tesil, protoze bych to eml kousek a chtel jsme chodit nakupovat nekam blizko, nu co, uz mam odjednavku ve svem preferovanem eshopu:)
H0 se synem
petrh

Příspěvekod Radek Mende » čtv 09 dub, 2009 8:43 am

petrh píše:ad prodejna:) poslal jsme si zveda co bydli primo v Brandyse:) a zatim bezezmen:( a ja se tesil, protoze bych to eml kousek a chtel jsme chodit nakupovat nekam blizko, nu co, uz mam odjednavku ve svem preferovanem eshopu:)

Kdyby jsi nebyl "kovanej" Jiráskovec, tak by si už asi před třemi měsíci pochopil,že s tou prodejnou to byl takový Jendův žertík.
JJ fans sem dával foto ,na kterém je vidět,že v tom objektu ,kde měla být slibovaná prodejna se prodává italská móda.
Takže jsi mohl zvěda ušetřit zbytečné pochůzky a sebe nadějí.

Co se týče toho Workshopu,tak když ho pořádá Michal Dalecký,tak to má nějakou formu:místo a datum konání a tabulku přihlášených účastníků.
Tipuji,že ten co pořádá STC dopadne stejně jako výlet do Hamburku,po měsíci mlčení někdo vyběhne s tím,že je spouta spokojených modelářů a spouta fotek ,ale skupina kolem provokatéra Valtera nebyla žádoucí.
TT DCC , PC ovládání Model Jop+ FCS,v současné době i N moduly
http://www.radyme.websnadno.cz
Radek Mende

Příspěvekod Yarda » čtv 09 dub, 2009 8:59 am

Radek Mende píše:
petrh píše:ad prodejna:) poslal jsme si zveda co bydli primo v Brandyse:) a zatim bezezmen:( a ja se tesil, protoze bych to eml kousek a chtel jsme chodit nakupovat nekam blizko, nu co, uz mam odjednavku ve svem preferovanem eshopu:)

Kdyby jsi nebyl "kovanej" Jiráskovec, tak by si už asi před třemi měsíci pochopil,že s tou prodejnou to byl takový Jendův žertík.
JJ fans sem dával foto ,na kterém je vidět,že v tom objektu ,kde měla být slibovaná prodejna se prodává italská móda.
Takže jsi mohl zvěda ušetřit zbytečné pochůzky a sebe nadějí.

Co se týče toho Workshopu,tak když ho pořádá Michal Dalecký,tak to má nějakou formu:místo a datum konání a tabulku přihlášených účastníků.
Tipuji,že ten co pořádá STC dopadne stejně jako výlet do Hamburku,po měsíci mlčení někdo vyběhne s tím,že je spouta spokojených modelářů a spouta fotek ,ale skupina kolem provokatéra Valtera nebyla žádoucí.

Přesně tak.
Ale hlavní nedostatek je v tom, jaké že to asi zkušenosti chce SCT předávat, když žádné nikdo z nich nemá...?
JJ nic neumí, nikdy nic nepostavil a LN je začátečník.... :?
Yarda

PředchozíDalší

Zpět na Modelové kolejiště