Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Jirka1984 píše:Jenže v tom místě už jedna kolej klesá a druhá stoupá. Cca 5-7mm.
Zlámalík píše:Jirka1984 píše:Jenže v tom místě už jedna kolej klesá a druhá stoupá. Cca 5-7mm.
To nikdo nepozná. Když bude přejezd klasický s výdřevou a ne gumový STRAIL, tak se to v té plasticitě ztratí.
Sice bys musel bourat, ale podle mě ten detail vyzní dobře, vzniklo by takový zajímavý zákoutí. Však podumej.
JaroHo píše:za remízou plácnout přejezd před tunel neeeeeee. Za tím křížením mě osobně se to líbí víc a křížení nijak neuškodí. Jen ten lom silnice za pilířem je docela extrém a koukám že stejně by se boural kopec tak se to může natáhnout víc zezadu a nebude tam takový zlom. Dva mosty budou
milan ferdián píše:Proto jsem tam navrhl podjezd.
-m-
HonzaM píše:Kde by takto navržený podjezd vyústil a silnice pokračovala?
Zlámalík píše:Radši bych uboural kopec, kus náspu nahradil mostem a silnici vytáhl až před výhybkami: ....
Jirkátor píše:V reálné stanici by u varianty 1 byla odjezdová návěstidla před tím přejezdem a to by dost zkrátilo staniční koleje. Pokud nechceš ten původní podjezd (zdá se, že ne) a ani přivést silnici ze zadní strany za výtopnou, pak ti nic jiného, než varianta 2 od Miloše asi nezbyde. O nadjezdu bych ani nepřemýšlel.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Kavka_ a 4 návštevníků