Ještě si dovolím doplnit pár poznatků ke konstrukci rámu a rozšiřuji informace o technické detaily:
materiál: truhlářská překližka borová tl. 8mm
lepení: polyuretanové lepidlo Bison kategorie D4. Toto lepidllo má konzistenci medu, asi jako Epoxy 1200. Lepený spoj je nutné na několik hodin zatížit. Výhodou je, že lepidlo jakoby mírně vypění a vyplní případné nepřesnosti a poruchy (výhoda, když některé malé díly musím řezat přímočarkou, nebo maflem v ruce). Na druhou stranu je nutné občas kontrolovat a případné přetoky lepidla na viditelných místech setřít hadrem. Po úplném zatvrdnutí (cca 24hod) je lepidlo tvrdé jako kámen a jen velmi obtížně se odstraňuje.
Nutnost zatížení při lepení jsem vyřešil i šroubovými spoji, které však po vytvrdnutí lepidla prakticky ztrácejí význam.
Na otvory v žebrech (pro protažení kabeláže) jsem s výhodou použil Forstnerův vrták (prům. 25mm) ze sady z Lidl e-shopu (
https://www.lidl.cz/q/search?q=forstner&variant=a). Po určitém zácviku na kousku překližky mohu velmi doporučit (při vrtání je dobré vrtačkou trochu kývat do stran, aby vrták "bral" ostrou hranou).
Vlepené čtverečky a obdélníky jsou jednak pro zpevnění ve spojích, jednak tam nalepím samolepící filcové podložky proti poškrábání stolu či nábytku (a pro klid manželky

).
Dále jsem provedl pokusy, jak nejlépe lepit podloží pod koleje a pás pod pražce. Moje skladba v úrovni +-0 bude: překližka (základní deska) + 10mm polystyrén + 3mm EPS + 3mm korek. Tedy různé materiály vzájemně. Z minulých konstrukcí vím, že lepení běžnou disperzí má svá úskalí. Hlavně lepit polystyrény vzájemně trvá dlouho (voda z disperze nemá kam "utéct"). Korek se nasákne, ztvrdne a sníží se tlumení. Nebo naopak, při štěrkování, když se korek namočí, může dojít k povolení spoje. Přemýšlel jsem o použití běžného sanitárního silikonu, ale nakonec jsem to zavrhnul. Silikon má před vytvrzením silnou kyselou reakci (možná to znáte, "smrdí po octu") a obával jsem se při nedostatečném vytvrzení korozního vlivu na koleje a rozvody. Nakonec jsem udělal velmi uspokojivé pokusy s akrylátovým konstrukčním tmelem. Prodává se za "rozumné" peníze v kartuši, nesmrdí, po vytuhnutí je bezbarvý a trvale pružný. Výsledky sem dám, zatím jen předběžně.
TT, DR5000, Z21, iTrain...